current views are: 1

19 Μαΐου 2014
Δημοσίευση09:40

Πλήρης επιβεβαίωση του Τάκη Θεοδωρικάκου της GPO, στο Newpost

Με χειρουργική ακρίβεια προέβλεψε ο επικεφαλής της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος το εκλογικό αποτέλεσμα στις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας, για λογαριασμό του newpost.gr. 

 

Δημοσίευση 09:40’
αρθρο-newpost

Με χειρουργική ακρίβεια προέβλεψε ο επικεφαλής της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος το εκλογικό αποτέλεσμα στις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας, για λογαριασμό του newpost.gr. 

 

 
 
Ο επικεφαλής της GPO προέβλεψε τα δίδυμα του β΄γύρου επακριβώς ενώ έγραφε πως αν και αυτοδιοικητικές εκλογές στις «περιφέρειες είναι βέβαιο ότι το πολιτικό κριτήριο θα παίξει σημαντικό ρόλο».
 
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε γράψει με βεβαιότητα πως «η ΝΔ, μένει εκτός β’ γύρου στην Περιφέρεια Αττικής ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μένει εκτός β’ γύρου και στις τρεις Περιφέρειες της Μακεδονίας καθώς και στο Νότιο Αιγαίο με πιθανότητα να μείνει εκτός και στην Κρήτη,  στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Βορείου Αιγαίου».
 
Πού έπεσε μέσα ο Τάκης Θεοδωρικάκος
 
Στην Αθήνα προέβλεπε: Σκληρή μάχη για να περάσουν στον β’ γύρο οι Καμίνης, Σακελλαρίδης, Σπηλιωτόπουλος, Κασιδιάρης και πράγματι επιβεβαιώθηκε αφού ο Γιώργος Καμίνης έλαβε 21,06% ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης 20%, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος 16,92% και ο Ηλίας Κασιδιάρης 16,12%. 
 
Για τον Πειραιά είχε προβλέψει Μώραλη-Μιχαλολιάκο στον β’ γύρο ενώ για τη Θεσσαλονίκη προέβλεπε αναμφισβήτητο προβάδισμα Μπουτάρη έναντι του Σ. Καλαφάτη. 
 
Για τις Περιφέρειες είχε γράψει στο newpost.gr πως «στην Αττική το ζευγάρι του β’ γύρου είναι Σγουρός – Δούρου, όπου αναμένεται μια αμφίρροπη τελική αναμέτρηση που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το γενικότερο πολιτικό κλίμα». 
 
Για την Πελοπόννησο έγραφε για μεγάλο προβάδισμα του Π. Τατούλη έναντι του Οδ. Βουδούρη και του Δέδε που διεκδικεί με μικρότερες πιθανότητες τη 2η θέση. Τελικώς ο Πέτρος Τατούλης έλαβε 43,29%, Οδυσσέας Βουδούρης 15,69% και Γιώργος Δέδες 15,44%. 
 
Για τη Δυτική Ελλάδα έβλεπε προβάδισμα Α. Κατσιφάρας και τη 2η θέση να διεκδικούν οι Κατσανιώτης, Χατζηλάμπρου, Σώκος και πράγματι ο Απόστολος Κατσιφάρας προηγείται με 23,08% και στον β΄γύρο εισέρχεται ο Ανδρέας Κατσανιώτης με 19,83%.  
 
Και στη Στερεά Ελλάδα οι προβλέψεις του Τάκη Θεοδωρικάκου έπεσαν μέσα αφού έγραφε πως «τον πρώτο λόγο είναι στον Κ. Μπακογιάννη που τον ακολουθεί ο Αποστόλου» και πράγματι ο Κώστας Μπακογιάννης έλαωε 41,33% και ο Ευάγγελος Αποστόλου 18,68%. . 
 
Στη Θεσσαλία έβλεπε μεγάλο προβάδισμά για τον Κ. Αγοραστό, που πράγματι έλαβε 42,87% ενώ επιβεβαιώθηκε και στα Ιόνια νησιά όπου έδινε πρώτο τον Σπυρου και τους Γαλιατσάτο να ακολουθούν. 
 
Ο Τάκης Θεοδωρικάκκος προέβλεψε και το αποτέλεσμα της Κρήτης όπου έδινε πρώτο με ισχυρό προβάδισμα τον Σ. Αρναουτάκη έναντι των Τσόκα και Κριτσωτάκη και τελικά ο Αρναουτάκης έλαβε 40,99% και ο Τσόκας 26,16%. 
 
Πλήρης η επιβεβαίωση για τον Τάκη Θεοδωρικάκο και στην Κεντρική Μακεδονία όπου προέβλεπε β’ γύρο με Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη ενώ μέσα έπεσε και στη Δυτική Μακεδονία όπου προέβλεπε β΄γύρο με Γ. Δακή και Θ. Καρυπίδη.
 

σχετικα αρθρα