Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σημερινή συνάντηση Σαμαρά-Γιουνκέρ.
 
«Δυόμιση χρόνια μετά την συνομωσία σε βάρος του ελληνικού λαού  στις Κάννες, ο κ. Γιουνκέρ έρχεται στην Ελλάδα να στηρίξει τον κ. Σαμαρά, με τον οποίο συμφωνούν στα πάντα, αλλά συναγωνίζονται μόνο για το ποιος είναι πιο μνημονιακός και πιο πιστός φίλος της κυρίας Μέρκελ. Ήταν οι ίδιοι που συμφώνησαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου που εκτέλεσε το πληρωμένο συμβόλαιο του PSI, που κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Ήταν οι ίδιοι που πίσω από τις κλειστές πόρτες των Καννών διόρισαν κυβέρνηση για να αποφύγουν τη βούληση του ελληνικού λαού» τονίζει η Κουμουνδούρου.

«Αφιερώνουμε και στους δύο αυτό που ακόμα και ο υποψήφιος πρόεδρος για τη Κομισιόν και εκπρόσωπος των Φιλελευθέρων Γκι Φέρχοφσταντ δήλωσε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ , ότι τα δύο κυβερνητικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι αυτά που ευθύνονται για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγοντας:

Αλλά, πλέον, η Ελλάδα έχει φωνή και στην Ευρώπη, η χώρα θα αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα και θα πάψει να είναι υποταγμένη στις ορέξεις των δανειστών.