Πάνος Καμμένος: Τους θέλουμε τους Έλληνες με ευρώ - Να το έχουν και στην τσέπη

Πάνος Καμμένος: Τους θέλουμε τους Έλληνες με ευρώ - Να το έχουν και στην τσέπη

«Είναι η ώρα που επιτέλους θα μιλήσουν οι λαοί της Ευρώπης και όχι οι έντρομοι κυβερνήτες της Ευρώπης απέναντι στη γερμανική επικυριαρχία», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ξεκινώντας τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

«Οι εκλογές διεξάγονται με όρους εθνικών εκλογών λες και κανένας δεν ενδιαφέρεται για τη δύναμη που θα έχουν οι εθνικές κυβερνήσεις απέναντι στην Ευρώπη», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος διεύρυνε την αντιπολιτευτική του ρητορική, κάνοντας λόγο για «μια αριστερά αποδυναμωμένη που δεν τολμά να ορθώσει ανάστημα» απέναντι στις πολιτικές που εφαρμόζονται.

«Δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, είμαστε σαφέστατοι στην πρότασή μας για εθνική διακυβέρνηση», πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενη κυβερνητική συνεργασία και πρόσθεσε:

«Εκτός από τις προτάσεις μας έχουμε θέσει και κόκκινες γραμμές. Εμείς ποτέ δεν θα μπούμε σε κυβέρνηση με το Βενιζέλο και το Σαμαρά».

«Βεβαίως τους θέλουμε με ευρώ τους Έλληνες πολίτες, αλλά να το έχουν και στην τσέπη. Και να δουλεύουν και να παίρνουν ευρώ. Και να μπορούν να καταναλώνουν ευρώ», είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το νόμισμα.

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο