current views are: 1

21 Μαΐου 2014
Δημοσίευση16:46

Σαμαράς: Αίμα, θυσία και ιστορική μνήμη προσβάλλονται από τους ναζιστές (φωτό)

Σφοδρή επίθεση σε Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από την Κρήτη ο πρωθυπουργός.

Δημοσίευση 16:46’
αρθρο-newpost

Σφοδρή επίθεση σε Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από την Κρήτη ο πρωθυπουργός.

Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Σφοδρή επίθεση σε Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από την Κρήτη ο πρωθυπουργός.

Κατά τον χαιρετισμό του στην κεντρική εκδήλωση για την 73η Επέτειο της Ιστορικής Μάχης της Κρήτης στο αεροδρόμιο του Μάλεμε, ο κ. Σαμαράς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ναζισμού και του λαϊκισμού.

«Αίμα, θυσία, ιστορική μνήμη, προσβάλλονται βάναυσα από αυτούς που φέρουν τα σύμβολα του ναζισμού, από αυτούς που σήμερα θαυμάζουν  τους χειρότερους τυράννους που γνώρισε η χώρα και τους οποίους οι Κρητικοί τούς έβαλαν στο πηγάδι της λήθης», είπε ο κ. Σαμαράς και τόνισε: «Όχι με ψευτολεονταρισμούς, στη γη του Ελευθέριου Βενιζέλου δεν πιάνει ο διχασμός, στην Κρήτη δεν πιάνει ο λαϊκισμός».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός δήλωσε βέβαιος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

«Θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες ότι θα τα καταφέρουμε. Αφήνοντας πίσω όσα οδήγησαν στην κρίση, αφήνοντας πίσω όσα μας οδήγησαν στα Μνημόνια. Και η Κρήτη πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια, για να γίνει η χώρα αναπτυξιακό πρότυπο. Το μέλλον το κερδίζουμε μόνοι μας με τους αγώνες μας, με σταθερότητα, με ανάπτυξη, με ευημερία», επεσήμανε.

«Οι Έλληνες έκαναν απλά το καθήκον τους απέναντι στην ιστορία, όπως πάντα κάνουν. Και αυτά καλό είναι πάντα να τα θυμόμαστε και να τα θυμίζουμε. Το φρόνημα της ελευθερίας είναι γραμμένο στο γονίδιο του λαού και θα το βρίσκουν μπροστά τους οι επίδοξοι τύραννοι», σημείωσε ο κ. Σαμαράς.


σχετικα αρθρα