Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης  

Για ένα ακόμα επικοινωνιακό σχέδιο που δείχνει τον πανικό της κυβέρνησης κάνουν λόγο στον ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενοι στις δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει  πολιτικό φλερτ ανάμεσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την Χρυσή Αυγή

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο»… αναφέρει χαρακτηριστικά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ .Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ξεπερνά για άλλη μια φορά τον Γκέμπελς. Μόνο ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους σαν τον κ. Γουδή. 

Πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χ. Α. έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κ. Μπαλτάκου.» 

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι δεν εκπλήσσονται από την βρώμικη επίθεση του Μεγάρου Μαξίμου αφού όπως λένε η δικομματική κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο και γι αυτό θα χρησιμοποιεί όλα τα μέσα προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.« Αυτές τις μέρες δεν δουλεύει πυρετωδώς  μόνο η μονταζιέρα αλλά και τα άρρωστα μυαλά των συνεργατών  του Αντ. Σαμαρά έλεγαν οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα .Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσουν λέγοντας ψέματα και δημιουργώντας εντυπώσεις.» 

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας επί της ουσίας του θέματος διαχώριζαν την ηγεσία της Χρυσής Αυγής από τους απλούς πολίτες που θέλοντας να αντιδράσουν στην σκληρή μνημονιακή πολιτική ακολούθησαν λάθος δρόμο. Άλλωστε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την ψήφο στην Χρυσή Αυγή «επιλογή οργής». 

«Όποια ψήφος φεύγει από την ακροδεξιά είναι κέρδος για την δημοκρατία «έλεγαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα τους ήταν αυτό που έφερε το θέμα της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και με ευθύνη της κυβέρνησης δεν συζητήθηκε ποτέ.