Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 
 

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

«Αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν, γιατί μπήκαμε σε μια φάση που η Ελλάδα πάει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω», δήλωσε ο πρωθυπουργός προς το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας. 

Κατά την επίσκεψή του, στην αστυνομική διεύθυνση της Περιφέρειας Ηπείρου, ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε από τον στρατηγό Κώστα Τρομπούκη για τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, της διακίνησης ναρκωτικών και των εγκληματικών ενεργειών στη βορειοδυτική περιοχή της χώρας.

Στη δήλωσή του, ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και τους άντρες των σωμάτων ασφαλείας και του λιμενικού σώματος που νυχθημερόν παλεύουν για την ασφάλεια και την προστασία των ελλήνων πολιτών. Έχετε αυξημένες υποχρεώσεις με τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, τη διακίνηση και την παράνομη μετανάστευση. Σας αξίζουν συγχαρητήρια και ο ελληνικός λαός το αντιλαμβάνεται πλήρως τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε και αναγνωρίζει το έργο σας». 

«Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και ακόμη καλύτερα», απάντησε ο κ. Τρομπούκης, ο οποίος εκ μέρους όλων των αστυνομικών απένειμε στον πρωθυπουργό τιμητική πλακέτα.