current views are: 1

22 Μαΐου 2014
Δημοσίευση13:32

Γεωργιάδης: Που βρήκε τόσα λεφτά για την προεκλογική της εκστρατεία η κυρία Δούρου;

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε σήμερα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσίευση 13:32’
αρθρο-newpost

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε σήμερα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε σήμερα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, και τις ευρωεκλογές, κάλεσε την υποψήφια περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, που υποστηρίζεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να αποκαλύψει πού βρήκε τα χρήματα για μία τόσο μεγάλη προεκλογική καμπάνια, την ίδια ώρα που κατηγορεί τον ανθυποψήφιό της, Γιάννη Σγουρό, για διαπλοκή».

Όπως είπε, «η προεκλογική εκστρατεία της Δούρου πρέπει να έχει κοστίσει 300 φορές παραπάνω από του Σγουρού, ο οποίος δεν πρέπει να έχει βγάλει ούτε ένα φυλλάδιο».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, είπε ότι στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να προσελκύσει ψηφοφόρους της ΧΑ «εξαντλώντας κάθε περιθώριο πολιτικού οπορτουνισμού» και υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει προσπάθεια, σχεδόν παρακαλετά, για την υποστήριξη των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην περίπτωση Μπαλτάκου, για να διερωτηθεί:

«Τι μεσολάβησε σε έναν μήνα, όταν ο Τσίπρας ζητούσε την κεφαλή του Μπαλτάκου; Σε λίγο, νομίζω, πρέπει να ζητήσουν από τον κ. Μπαλτάκο να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «ο πολίτης που επιλέγει Χρυσή Αυγή, δεν είναι αθώος», ενώ εκτίμησε ότι οι Ευρωεκλογές θα δώσουν αμφίρροπο αποτέλεσμα.

«Εκτιμώ ότι η τελευταία Κυριακή άλλαξε τη φορά των πραγμάτων, καθώς οι προσδοκίες πολλών για θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιβεβαιώθηκαν. Στην πραγματικότητα, έχουμε ένα αμφίρροπο αποτέλεσμα. Κακώς και ανευθύνως ο Τσίπρας έθεσε το αίτημα για πτώση της κυβέρνησης με γκρίζο αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιο αποτέλεσμα θα συνιστούσε πρόβλημα για την κυβέρνηση, απάντησε πως «δεν πέφτει μία κυβέρνηση με ένα γκρίζο αποτέλεσμα» και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα, όταν υπάρχει ένα αποτέλεσμα τόσο ξεκάθαρο -ένα προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά πέντε μονάδες, με επιτυχία και Δούρου και Σακελλαρίδη- το οποίο δεν το βλέπω να έρχεται. Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί είναι επιτυχία το πρώτο αποτέλεσμα της Δούρου, 31% είχε 23% πήρε τώρα. Γιατί είναι θρίαμβος του ΣΥΡΙΖΑ;».

Ο υπουργός Υγείας συμπλήρωσε ότι η υποψηφιότητα του Γ. Καμίνη στην Αθήνα είναι μονόδρομος και η μόνη επιλογή μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. «Αν με ρωτούσατε τι θέλω προσωπικά να συμβεί στις εκλογές της Κυριακής, θα ήθελα η κυβέρνηση να παραμείνει σταθερή και η Νέα Δημοκρατία να είναι στην πρώτη θέση», καθώς «αυτό θα αποκαθιστούσε και ένα αίσθημα δικαίου για το έργο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά».


σχετικα αρθρα