Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

«Εμείς οι "Γέφυρες", ο συνασπισμός της Δράσης και της Δημιουργίας Ξανά, ο Θάνος Τζήμερος και εγώ ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τώρα και μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, για να προσφέρουμε στο αδιέξοδο δίλημμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, μια θετική επιλογή», τόνισε απόψε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ο Θόδωρος Σκυλακάκης στο Πάρκο Ελευθερίας, παρουσία του επικεφαλής των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφσταντ.
 
Ο κ. Φερχόφσταντ, ο οποίος είναι και υποψήφιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της ομάδας των Φιλελευθέρων και ήρθε στην Αθήνα για να στηρίξει τις «Γέφυρες», δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πολλοί Έλληνες πιστεύουν ότι δεν έχουν επιλογή, επειδή ή πρέπει να στηρίξουν κόμματα που απορρίπτουν την ΕΕ ή τα κόμματα που προκάλεσαν αυτή την οικονομική και κοινωνική αναστάτωση. Εμείς έχουμε την απάντηση. Χρειαζόμαστε και την Ευρώπη και την Ελλάδα. Αλλά μια νέα Ευρώπη και μια νέα Ελλάδα. Η απάντηση σε αυτό το αίτημα είναι οι "Γέφυρες"».
 
«Το δικό μας μήνυμα είναι απλό», πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης και αναφέρθηκε στις βασικές θέσεις του συνδυασμού για λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος. «Η Ελλάδα θα σηκωθεί όρθια μόνο αν σηκωθεί όρθιος ο παραγωγικός τομέας της οικονομίας, μόνο αν στηριχθεί η αμείλικτα καταδιωκόμενη μεσαία τάξη. Για να συμβεί αυτό χρειαζόμαστε λιγότερους φόρους και ένα μικρότερο μη-πελατειακό κράτος. Λιγότερους φόρους γιατί είναι το μόνο πραγματικά ισχυρό κίνητρο που μπορούμε άμεσα να δώσουμε για να έρθουν επενδύσεις και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.