Παρουσία Φερχόφσταντ η προεκλογική ομιλία Σκυλακάκη

Παρουσία Φερχόφσταντ η προεκλογική ομιλία Σκυλακάκη

Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

«Εμείς οι "Γέφυρες", ο συνασπισμός της Δράσης και της Δημιουργίας Ξανά, ο Θάνος Τζήμερος και εγώ ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τώρα και μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, για να προσφέρουμε στο αδιέξοδο δίλημμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, μια θετική επιλογή», τόνισε απόψε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ο Θόδωρος Σκυλακάκης στο Πάρκο Ελευθερίας, παρουσία του επικεφαλής των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφσταντ.
 
Ο κ. Φερχόφσταντ, ο οποίος είναι και υποψήφιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της ομάδας των Φιλελευθέρων και ήρθε στην Αθήνα για να στηρίξει τις «Γέφυρες», δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πολλοί Έλληνες πιστεύουν ότι δεν έχουν επιλογή, επειδή ή πρέπει να στηρίξουν κόμματα που απορρίπτουν την ΕΕ ή τα κόμματα που προκάλεσαν αυτή την οικονομική και κοινωνική αναστάτωση. Εμείς έχουμε την απάντηση. Χρειαζόμαστε και την Ευρώπη και την Ελλάδα. Αλλά μια νέα Ευρώπη και μια νέα Ελλάδα. Η απάντηση σε αυτό το αίτημα είναι οι "Γέφυρες"».
 
«Το δικό μας μήνυμα είναι απλό», πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης και αναφέρθηκε στις βασικές θέσεις του συνδυασμού για λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος. «Η Ελλάδα θα σηκωθεί όρθια μόνο αν σηκωθεί όρθιος ο παραγωγικός τομέας της οικονομίας, μόνο αν στηριχθεί η αμείλικτα καταδιωκόμενη μεσαία τάξη. Για να συμβεί αυτό χρειαζόμαστε λιγότερους φόρους και ένα μικρότερο μη-πελατειακό κράτος. Λιγότερους φόρους γιατί είναι το μόνο πραγματικά ισχυρό κίνητρο που μπορούμε άμεσα να δώσουμε για να έρθουν επενδύσεις και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο