Καρατζαφέρης: Τις χειρότερες μέρες του ζει ο ελληνικός λαός


Την άποψη ότι η έλευση των εκπροσώπων της τρόικας στο χώρα μας σηματοδοτεί την... "πρόωρη έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας" εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ελληνικός λαός “ζει τις χειρότερες μέρες του”.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη “από σήμερα με τον ερχομό των τροϊκανών, άρχισε πολύ νωρίτερα η “Μεγάλη Εβδομάδα”, ενώ εκτίμησε ότι η “εβδομάδα πάθους” θα κρατήσει πολλές ημέρες, “χωρίς να είναι προβλεπτή αυτή τη φορά η Ανάσταση”.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας Α. Λυκουργιώτη. Στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι ενημερώθηκε για τα συμπεράσματα των μέχρι τούδε διαβουλεύσεων για την Παιδεία, και εκτίμησε ότι κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης “φυσικό είναι να χρειάζεται το επιπλέον "κτένισμα" σε αυτές τις περιπτώσεις”, ενώ τόνισε ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι στο πλευρό των προσπαθειών αυτών, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο διάλογος δίνει το καλό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο κ. Λυκουργιώτης είπε ότι ενημέρωσε τον κ. Καρατζαφέρη στο πλαίσιο της ενημέρωσης που κάνει ως Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, κατ΄ αρχήν στον Πρωθυπουργό, και στη συνέχεια, σε όλους τους αρχηγούς ή στους εκπροσώπους των κομμάτων.

Όπως είπε, το θέμα για το ΕΣΥΠ είναι οι αλλαγές στα Πανεπιστήμια, τις οποίες παρουσίασε στον κ. Καρατζαφέρη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο