Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.  

Η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της κάλπης άρχισε. Παρακολουθείστε από το newpost.gr όλα τα exit polls και τα αποτελέσματα των εκλογών για τους Δήμους και τις Περιφέρειες, καθώς και για τις ευρωεκλογές. 

Η εκλογική διαδικασία εκτυλίχθηκε ομάλα σε ολόκληρη τη χώρα, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τις ευρωεκλογές. 

Η ψηφοφορία για τους 446 συνδυασμούς των αυτοδιοικητικών εκλογών (211 δήμοι και 12 περιφέρειες) και για τους 40 συνδυασμούς των ευρωεκλογών (1.251 υποψήφιοι) θα ολοκληρωθεί στις επτά το βράδυ, με δυνατότητα χρονικής παράτασης για τα εκλογικά τμήματα στα οποία συνεχίζει η ροή του κόσμου μετά τις επτά το απόγευμα. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, η εκλογική διαδικασία στη χώρα δεν εμφάνισε ιδιαίτερα προβλήματα, αν και σε ορισμένα εκλογικά τμήματα παρατηρήθηκε απουσία μελών της εφορευτικής επιτροπής. 

Παράλληλα το πρωί σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια σε εκλογικό κέντρο στο Ίλιον όταν ηλικιωμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι δεν της δόθηκε ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, ενώ στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής έψαχναν για ψηφοδέλτια αφού χάθηκε ο σάκος με αυτά.