Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 

«Ο λαός είπε ένα ξεκάθαρο όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, τα διλήμματά του και στις άφθονες υποσχέσεις του, αλλά, και από την άλλη πλευρά, έδωσε μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης και να βάλει τα θεμέλια της προόδου» τονίζει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Αυτό το οποίο βλέπουμε, έως αυτή τη στιγμή, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν και έκανε το παν για να μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε εθνικές εκλογές, αν και υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες, δεν κατόρθωσε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό» εκτιμά η κ. Βούλτεψη και προσθέτει:

«Ο ελληνικός λαός ήδη έχει μετατρέψει το παραπλανητικό σύνθημα της ανατροπής που είχε θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αίτημα για σταθερότητα και πρόοδο. Και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά αυτό που ο κ. Τσίπρας είχε πει κατά την τελευταία του ομιλία την Παρασκευή από το Ηράκλειο, ότι η λαϊκή θέληση θα ξεσπάσει σαν θύελλα. Αυτό το οποίο προκάλεσε ήταν μία τρικυμία εν ποτηρίω. Υπάρχει πολιτικό μήνυμα από αυτές τις εκλογές. Ο λαός είπε ένα ξεκάθαρο όχι στο ΣΥΡΙΖΑ, τα διλήμματά του και στις άφθονες υποσχέσεις του, αλλά και από την άλλη πλευρά, αυτό που έκανε ο λαός ήταν να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης και να βάλει τα θεμέλια της προόδου».