Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 

Δεν προσφέρεται το αποτέλεσμα, όπως διαφαίνεται από τα exit polls, για θριαμβολογία κανενός κόμματος, δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας στην εκλογική εκπομππή του τηλεοπτικού σταθμού STAR ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι το διαφαινόμενο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών «δεν δικαιώνει το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή».

«Πήραμε τα μηνύματα για την επόμενη μέρα», πρόσθεσε εξηγώντας: «Γνωρίζουμε ότι προηγήθηκαν δύο χρόνια μεγάλων θυσιών που έφεραν την κοινωνία στα όριά της. Το κεφάλαιο των θυσιών έχει κλείσει, δεν υπάρχουν άλλα μέτρα, μπορούμε πλέον να ανταποδώσουμε στον κόσμο», προαναγγέλλοντας σύντομα αλλαγές στην φορολογία.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στην πιο δύσκολη φάση. Μέχρι την προεκλογική εκλογή του Φλεβάρη έχουμε πολλά να κάνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Ελλήνων. Αυτή η Βουλή και μπορεί και πρέπει να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έχουμε πάρει όλες τις δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις, η κοινωνία έχει υποστεί το κόστος. Αλλά είμαστε στην φάση της ανάκαμψης, στην ολοκλήρωση της θητείας να κριθούμε», κατέληξε.