Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Νομική μορφή αποκτά ο Συνδυασμός του Τέρενς Κουίκ «Μακεδονία Θράκη Ελλάδα μας», του οποίου ηγείται ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Περιφερειακός Σύμβουλος.

«Αυτό αποφάσισαν ομόφωνα τα 57 στελέχη και των πέντε νομών του Συνδυασμού, μετά από εισήγηση του Τέρενς Κουίκ» αναφέρεται σε σχετική ανακόινωση.

«Οι δεσμεύσεις μου είναι πάντα δεσμεύσεις. Είπα ότι ήρθα για να μείνω και να δουλέψω για την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη και όχι απλά να διαχειριστώ έναν προεκλογικό αγώνα», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Studio 7» της Καβάλας.

Ο Τέρενς Κουίκ αποκάλυψε, επίσης, ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των στελεχών του Συνδυασμού, που θα αναλάβουν τομείς ευθύνης (Ανάπτυξης, Γεωργίας, Τουρισμού, Παιδείας, Υγείας κλπ), ώστε να είναι πιο συντονισμένη η παρουσία του Συνδυασμού δίπλα στους πολίτες, κοντά στα προβλήματα του κάθε νομού και με πιο τεκμηριωμένη φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και στη Βουλή των Ελλήνων, με την κοινοβουλευτική ιδιότητα του ιδίου.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Τέρενς Κουίκ διευκρίνισε, ότι οι σκοποί του συνδυασμού, όπως θα διατυπωθούν στο καταστατικό όταν αποκτήσει νομική μορφή, είναι, μεταξύ άλλων:

-Η ανάπτυξη της ΑΜ-Θ και η απόδοση όσων της ανήκουν εκ μέρους του αθηνοκεντρικού κράτους.
-Ο περιορισμός στο μηδέν των αντεθνικών δράσεων του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, περιοριζόμενο αποκλειστικά και μόνο στα αυστηρά διπλωματικά του καθήκοντα.