Κορυφαίος Υπουργός ο οποίος έχει να μιλήσει για ζητήματα του Υπουργείου του με τον Πρωθυπουργό απο τον περασμένο Μάιο, έλεγε οτι “είναι μεγάλη κατάρα να έχει νομοσχέδιο με άλλον Υπουργό! Δεν πρόκειται ποτέ να πάει στην Βουλή”.

Είναι προφανές οτι αυτό που ευθέως υπονοούσε είναι οτι δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να συντονίζει τις κινήσεις αλλά και να μετάσχει στις διαδικασίες με βάσει τις οποίες διαμορφώνεται ένας νόμος. Είναι ξεκάθαρο οτι η αιχμή αφορά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω δεν απασχολείται με τα καθημερινά ζητήματα των Υπουργείων. Η ίδια πηγή έλεγε οτι “ευτυχώς που υπάρχει και η Ρεγγίνα!” Φυσικά εννοούσε την κ. Βάρτζελη η οποία ως φαίνεται έχει ριζώσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η στενή συνεργάτιδα του κ. Παπανδρέου έχει αναλάβει ουσιαστικά τον συντονισμό των Υπουργών αλλά κυρίως είναι ο...ΟΗΕ ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι περιπτώσεις που έχει παρέμβει προκειμένου να μην φτάσουν στα άκρα αλλά και στα ΜΜΕ οι συγκρούσεις και οι κόντρες των Υπουργών οι οποίες μεταξύ μας είναι πλέον καθημερινές.