Προς αναβολή η δίκη του Ψωμιάδη


Προς αναβολή οδεύει η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναγιώτη Ψωμιάδη από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος που επρόκειτο να δικάσει την υπόθεση δεν μπόρεσε να παραστεί επειδή πέθανε στενό του συγγενικό πρόσωπο. Ο αναπληρωτής πρόεδρος που ορίστηκε, τυγχάνει να είναι ο ίδιος που είχε δικάσει πρωτόδικα τον Π. Ψωμιάδη και είχε βγάλει την καταδικαστική απόφαση.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει νομικό κώλυμα και το πιθανότερο είναι ότι η δίκη θα αναβληθεί και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου.

Την Πέμπτη θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά την αναβολή της σημερινής εκδίκασης από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. Παρόλα αυτά παραμένει άγνωστο αν η δίκη γίνει μεθαύριο, αφού...
όλα εξαρτώνται από το ποιός θα είναι ο πρόεδρος στην έδρα. Στην περίπτωση που ο τακτικός πρόεδρος του Εφετείου δεν μπορέσει να παραστεί και πάλι, λόγω του προσωπικού του προβλήματος, και κληθεί ο αναπληρωτής ο οποίος είχε εκδώσει την πρωτόδικη απόφαση, τότε παραμένει το νομικό κώλυμα και ενδέχεται να υπάρξει νέα αναβολή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο