Προς αναβολή οδεύει η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναγιώτη Ψωμιάδη από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος που επρόκειτο να δικάσει την υπόθεση δεν μπόρεσε να παραστεί επειδή πέθανε στενό του συγγενικό πρόσωπο. Ο αναπληρωτής πρόεδρος που ορίστηκε, τυγχάνει να είναι ο ίδιος που είχε δικάσει πρωτόδικα τον Π. Ψωμιάδη και είχε βγάλει την καταδικαστική απόφαση.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει νομικό κώλυμα και το πιθανότερο είναι ότι η δίκη θα αναβληθεί και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου.

Την Πέμπτη θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά την αναβολή της σημερινής εκδίκασης από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. Παρόλα αυτά παραμένει άγνωστο αν η δίκη γίνει μεθαύριο, αφού...
όλα εξαρτώνται από το ποιός θα είναι ο πρόεδρος στην έδρα. Στην περίπτωση που ο τακτικός πρόεδρος του Εφετείου δεν μπορέσει να παραστεί και πάλι, λόγω του προσωπικού του προβλήματος, και κληθεί ο αναπληρωτής ο οποίος είχε εκδώσει την πρωτόδικη απόφαση, τότε παραμένει το νομικό κώλυμα και ενδέχεται να υπάρξει νέα αναβολή.