current views are: 1

2 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση16:15

Τι είπε ο Αντώνης Σαμαράς στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχαν οι εκλεγέντες ευρωβουλευτές της ΝΔ,Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Μαρία Σπυράκη.

Δημοσίευση 16:15’
αρθρο-newpost

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχαν οι εκλεγέντες ευρωβουλευτές της ΝΔ,Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Μαρία Σπυράκη.

Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος 

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχαν οι εκλεγέντες ευρωβουλευτές της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Μαρία Σπυράκη.

Και βέβαια η συνάντηση δεν έγινε για τα συγχαρητήρια και τις κάμερες γιατί τα συγχαρητήρια είχανε ειπωθεί τηλεφωνικά. Η συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου εξελίχθηκε σε μια συνολική αποτίμηση της κατάστασης στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους ευρωβουλευτές να λάβουν άμεσα γνώση των θεμάτων που ολοκληρώνει η ελληνική προεδρία αλλά και τα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα στους τομείς της καταπολέμησης της ανεργίας, της ναυτιλίας, του τουρισμού, της παράνομης μετανάστευσης αλλά και της απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Στόχος όπως ειπώθηκε στην συνάντηση είναι να μην χάνεται ούτε ένα ευρώ από τα κοινοτικά ταμεία. Αυτό που επιθυμούν στην κυβέρνηση είναι η χώρα μας να προσαρμόζεται με ευελιξία στις κοινοτικές οδηγίες για να μην υπάρξουν πρόστιμα που θα επιβληθούν στην χώρα μας.

Από την πλευρά τους, οι ευρωβουλευτές είπαν στον πρωθυπουργό ότι βασικός τους στόχος είναι να διατηρήσουν και να ενισχύσουν το ήδη καλό κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Η σταθερότητα προσελκύει κεφάλαια και επενδύσεις… είπε ένας εκ των παρευρισκομένων θέση στην οποία συμφώνησαν όλοι.


σχετικα αρθρα