current views are: 3

3 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση08:26

«Πόλεμος» γραμματέων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ λίγο πριν από τον ανασχηματισμό!

Δεν το λες και ιδανικό το κλίμα μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, λίγο πριν από τον ανασχηματισμό.

Δημοσίευση 08:26’
αρθρο-newpost

Δεν το λες και ιδανικό το κλίμα μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, λίγο πριν από τον ανασχηματισμό.

Γράφει ο Τάσος Τσιφόρος 

Δεν το λες και ιδανικό το κλίμα μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, λίγο πριν από τον ανασχηματισμό. Και ναι μεν, Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν αποδείξει, τη διετία, ότι έχουν τον τρόπο να βρουν το σημείο ισορροπίας, ωστόσο γύρω – γύρω γίνεται ο… κακός χαμός. 

Ήδη από χθες, στον απόηχο των δημοσιευμάτων για το ποιος φεύγει και ποιος μένει στην κυβέρνηση, οι εκατέρωθεν βολές έγιναν δημόσιες. Έτσι, ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε, ουσιαστικά, την αποπομπή του Γιάννη Μιχελάκη ενώ, σε τηλεοπτικό παράθυρο, ο Ιορδάνης Τζαμτζής έδειχνε την πόρτα της εξόδου στον Αθανάσιο Τσαυτάρη

Ο όλος αυτός εκνευρισμός είχε ως αποτέλεσμα να κονταροχτυπηθούν και οι δύο Γραμματείς της συγκυβέρνησης. ‘Έτσι στο σχόλιο Ανδρουλάκη για τον Μιχελάκη, απάντησε ευθέως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος:

«Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη για την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Εσωτερικών, μου ήρθαν στο μυαλό οι αλλαγές που προωθούσε ο Γ. Μιχελακης για ένα νέο εκλογικό σύστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι βελτιώσεις στον Καλλικράτη και φυσικά η προσπάθεια για το σπάσιμο των τεράστιων νησιωτικών δήμων. Όλες μπλόκαραν έπειτα από ενστάσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ… Όταν ορισμένοι λοιπόν, πάψουν να λειτουργούν με βάση τις μικροκομματικές σκοπιμότητες, τότε ναι ίσως προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις». 


σχετικα αρθρα