Επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αρχιερέα της διαπλοκής στη δικαιοσύνη».

Κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του, έκανε επίσης λόγο για πολιτική δίωξη, «όσο κι αν εσείς παραπλανάται τον ελληνικό λαό μέσα από τα κανάλια κάθε βράδυ».

«Ο αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου είναι φυλακή. Στη χώρα του success story όπου όλα είναι δυνατά ακόμη και το πρωτογενές πλεόνασμα. Στη Μπανανία της συγκβέρνησης. Φοράει ως μανδύα την τσαλακωμένη και υποτιθέμενη κοινοβουλευτική λειτουργία, τη υποτιθέμενη ανεξάρτητη λειτουργία της δικαιοσύνης», τόνισε ακόμη.

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε επίσης τη σημερινή διαδικασία ενώπιον της Βουλής ως «παράνομη και αντισυνταγματική», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη.

«Έχετε χάσει τη λαϊκή εντολή και έχετε στη φυλακή με εντολή Σαμαρά τον αρχηγό τους τρίτου κόμματος. Αυτή την παρανομία, αυτή την κακοήθεια μόνο νοσηροί νεοδημοκρατικοί εγκέφαλοι θα μπορούσαν να υλοποιήσουν», ανέφερε.