Να συγκρουστεί με όσους υπονομεύουν τον εθνικό πλούτο καλεί την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Μιλώντας στο Crush online το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι χρειάζεται αλλαγή πλεύσης με αριστερή κατεύθυνση και πως πρέπει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να συγκρουστεί με αυτούς που υπονομεύουν τον εθνικό πλούτο και την πληρώνουν οι φτωχοί και οι άδυναμοι. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά «αν δεν μπορεί η υπάρχουσα ηγετική ομάδα να το κάνει, να το πει».

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο του κ. Καρχιμάκη στο crush: 

«Εμείς ως κίνηση των 75 όλα αυτά που λέγονται σήμερα τα είχαμε πει με κείμενο παρέμβαση 800 στελεχων από όλη την ΕΛΛΆΔΑ από τις 12 Οκτωβρίου του 2013 και είχαμε συγκεντρώσει πάνω από 1000 υπογραφές. 

Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με θέμα αλλαγή πολιτικής πλεύσης με αριστερή κατεύθυνση. Πρέπει να συγκρουστούμε με όλους εκείνους που υπονομεύουν τον εθνικό πλούτο και την πληρώνουν πάντα οι φτωχοί και οι αδύνατοι. 

Αν δεν μπορεί η υπάρχουσα ηγετική ομάδα να το κάνει, να το πει και να το δηλώσει για να το γνωρίζουμε. οι πολιτικές και τα περιεχόμενα είναι που καθορίζουν τις επιλογές των πολιτών και των ανθρώπων και όχι οι διοικητικές συγκολλήσεις κορυφής χωρίς περιεχόμενο και χωρίς μήνυμα. Το ιδεολογικό και το πολιτικό οπλοστάσιο της αριστεράς έχει στερέψει. 

Έχουν ειπωθεί όλα και με ωραίο τρόπο. Αυτό που μένει είναι να αποδείξουμε στην πράξη ότι οι πολιτικές που ασκούνται ή θα ασκηθούν παράγουν ωφέλεια για τους ανθρώπους και δημιουργούν πραγματικά μια νέα ελπίδα και μια νέα αξιοπρέπεια σε ένα κράτος που λειτουργεί με κανόνες για τα μόνιμα θύματα της κρίσης και τους πραγματικούς δημιουργούς της οικονομίας και όχι τους αεριτζήδες και τους ανθρώπους της εύκολης προσπάθειας».