Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Συνέδριο για το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος του κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr, ο κ. Βενιζέλος, στην εκδήλωση με τους εκλεγμένους και υποψηφίους ευρωβουλευτές, που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, θα προχωρήσει στη σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στον απόηχο της εσωκομματικής έντασης για το συγκεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα, θα τοποθετηθεί και στις εξελίξεις στην κεντροαριστερά.

Το ΠΑΣΟΚ θυμίζει «καζάνι που βράζει» με αποκορύφωμα το χθεσινό άρθρο του Θάνου Μωραΐτη, με το οποίο ζήτησε αλλαγή ηγεσίας και την ανακοίνωση-μήνυμα της Χαριλάου Τρικούπη προς τους αμφισβητίες του Ευάγγελου Βενιζέλου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να απαντήσει εμμέσως στη σημερινή δήλωση του υφυπουργού Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος -με ανάρτησή του στο Facebook άφησε  αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας «αποτυχία» για το ΠΑΣΟΚ το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ υπογράμμισε ότι «στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να επανεξεταστούν όλα».