Αρκετές αλλαγές φαίνεται πως περιλαμβάνει ο κυβερνητικός ανασχηματισμός, όμως υπάρχουν αρκετά μέλη του που παραμένουν στη θέση τους.

Στην κυβέρνηση παραμένει ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης.  Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ο κ. Μανιάτης θα παραμείνει στην θέση του στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στο ίδιο υπουργείο αμετακίνητος φέρεται να είναι και ο υφυπουργός Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Επίσης, χωρίς αλλαγές φέρεται να παραμένει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος μένουν στην ηγεσία.

Επίσης αμετακίνητος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μένει και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως και στο Ναυτιλίας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στο κυβερνητικό σχήμα παραμένουν επίσης, η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά και η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος παραμένει στο σχήμα, αλλά από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Στην κυβέρνηση παραμένει και ο Νίκος Δένδιας ο οποίος ωστόσο από την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει αυτήν του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Επίσης, ο νυν υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας φέρεται να μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας.