Βγήκε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες, με ενοχλήσεις στην περιοχή του στομάχου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στο σπίτι του και θα παραστεί κανονικά στην ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Την εκτίμηση ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα μπορεί να παραστεί χωρίς πρόβλημα στην ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών, αργά το μεσημέρι, έαν το επιθυμεί, έκανε νωρίτερα ο καθηγητής καρδιολογίας Χάρης Στεφάναδης. Όπως εξήγησε, από τον κλινικοεργαστηριακό έλεγχο που έγινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να προδίδει πρόβλημα στη λειτουργία της καρδίας.  
 
Παρόλα αυτά, όπως επισήμανε, λόγω της ύπαρξης άλγους και προδιαθεσικών παραγόντων, κρίθηκε οτι έπρεπε να γίνει και στεφανιογραφία για να αποκλειστούν πιθανές μη ορατές βλάβες. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε και τα αποτελέσματα ήταν καλά, οπότε σε 2 - 3 ώρες ο κ. Βενιζέλος θα μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντα του, ανέφερε ο Χ.Στεφανάδης.

Στο ίδιο καθησυχαστικό ύφος είναι και το ιατρικό δελτίο του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, το οποίο αναφέρει ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από τον γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Εγένετο για προληπτικούς λόγους στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες».

Ο κ. Βενιζέλος είχε νιώσει μια γενική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακό άλγος.