Το τρίτο τεύχος του NEWPOSTER κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει τον "πόλεμο των ρόδων" που βρίσκεται προ των πυλών στη Νέα Δημοκρατία
 
 
Ποιοι παραδοσιακοί διεκδικητές προετοιμάζονται και ποιο νέοι παίκτες μπαίνουν στην αφετηρία, για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Πώς διαχωρίζονται οι τάσεις στο κόμμα της Συγγρού. 
 
Ετοιμάζονται τα «άλογα» για μια κούρσα που ουδείς γνωρίζει πότε και με ποιους όρους θα αρχίσει
 
Ο αποφασιστικός ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας- το πολιτικό παιδί του Ράλλη. Μάκης Βορίδης: ο σκληρός δεξιός, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο καραμανλικός που επιμένει, η αυτονόμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
 
Διαβάστε ποια είναι ακόμη δύο νέα πρόσωπα έκπληξη από τον χώρο της Κεντροδεξιάς που θα παίξουν ρόλο  αλλά και τι ανάμειξη μπορεί να έχει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 
 
Ποιες είναι οι τάσεις μέσα στους κόλπους της ΝΔ. Οι σαμαρικοί  που  δέχονται τα περισσότερα πυρά για τη στήριξη που παρέχουν σε κυβερνητικές επιλογές, οι καραμανλικοί με τη μεγάλη απήχηση στη βάση της ΝΔ , οι μετριοπαθείς  που συνήθως εκφράζουν την κοινή λογική,η λαϊκή δεξιά που δηλώνουν στρατιώτες της παράταξης. 
 
Πώς συνυπάρχουν, τι περιμένουν διαβάστε στο τρίτο τεύχος του Newposter