current views are: 1

15 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση08:52

Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Το τρίτο τεύχος του NEWPOSTER κυκλοφόρησε και και φέρνει στο φως την πολιτική σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Δημοσίευση 08:52’
αρθρο-newpost

Το τρίτο τεύχος του NEWPOSTER κυκλοφόρησε και και φέρνει στο φως την πολιτική σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Το τρίτο τεύχος του NEWPOSTER κυκλοφόρησε και και φέρνει στο φως την πολιτική σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Για να κατεβάσετε το NEWPOSTER δωρεάν μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ

Επίσης τα κομπιουτεράκια έχουν πάρει φωτιά για να βγουν τα κουκιά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ποιους μαγικούς αριθμούς αναζητούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, πώς μπορεί να εκλεγεί νέος Πρόεδρος και με λιγότερες από 150 ψήφους. 

Με τις 180 ψήφους θα παραταθεί η διακυβέρνηση Σαμαρά έως το 2016, ενώ αν συγκεντρώσει 121 η αξιωματική αντιπολίτευση, ρίχνει την κυβέρνηση και πάμε σε πρόωρες εκλογές. Δείτε πόσα υπολογίζονται ως τώρα τα “κουκιά” από την κάθε πλευρά. 

Ο ρόλος των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ. Κομβικό σημείο οι ανεξάρτητοι βουλευτές που πλέον είναι 22. 

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τα σενάρια, τα κουκιά και το ενδεχόμενο εκλογής με σχετική πλειοψηφία. Πότε μπορεί να συμβεί, πότε έχει συμβεί στο παρελθόν και τι εξελίξεις δρομολογεί. 

Οι υπολογισμοί του ΣΥΡΙΖΑ. Η προειδοποιήση του Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή Προέδρου, τι θα πράξει το ΚΚΕ


σχετικα αρθρα