Επίθεση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την ομιλία του κ. Τσίπρα προς την ΚΟ του κόμματός του.

«Οι εκλογές τελείωσαν, ζήτω οι εκλογές. Ή, όπως έλεγε ο Μπρεχτ, «αν ο λαός δεν μας αρέσει, θα… εκλέξουμε άλλον λαό» ανεφερε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε πως όπως «προκύπτει από την σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμία του κ. Τσίπρα είναι να ψηφίζει και να ξαναψηφίζει ο λαός έως ότου ψηφίσει τελικά το κατά ΣΥΡΙΖΑ σωστό».

Η διαδικασία της αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος από την αξιωματική αντιπολίτευση, ξεκίνησε στις 29 Μαΐου με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, συνεχίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. και αναμένεται, όπως πληροφορούμεθα, να ολοκληρωθεί στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος το προσεχές σαββατοκύριακο.
Ελπίζουμε, έως τότε, να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο, μετά από τόσες υποσχέσεις και τόσες υβριστικές επιθέσεις, δεν κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε «θύελλα» τη λαϊκή βούληση, αντίθετα έχασαν και 150 χιλιάδες ψήφους.
Από τη σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, προκύπτει ότι αυτό που περισσότερο τον απασχολεί είναι η αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας, αποκαλύπτοντας τα διλήμματα που ταλαιπωρούν τις συνιστώσες του.
Εντός συνόρων, έγινε και πάλι «αριστερός», υβρίζοντας τον Πρωθυπουργό, και επιλέγοντας ξανά τον αδιέξοδο δρόμο του «προφήτη της ανατροπής».
Και μια φιλική συμβουλή. Να μη στερήσει από κανένα σύντροφό του τα θερινά μπάνια. Τέτοια «υπαρξιακά διλήμματα» αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στις παραλίες…, κατέληξε η κ. Βούλτεψη.