Η αναπτυξιακή πορεία της ΛΑΡΚΟ και η ανάγκη να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας στην επιχείρηση απασχόλησαν τη συνάντηση του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη με τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

Αμέσως, μετά το τέλος της συνάντησης, στην οποία ήταν παρών και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης ο κ. Κουβέλης, δήλωσε:

«Η ΛΑΡΚΟ είναι μια εταιρεία, η οποία μπορεί να αναπτυχθεί με εξαιρετική επιτυχία. Ήδη, καταγράφει σημαντικά βήματα προς τα μπροστά και έχει και τη σχετική της κερδοφορία. Σε καμία περίπτωση η ΛΑΡΚΟ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί και να πουληθεί. Έχει δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη μιας τεράστιας περιοχής. Η ΛΑΡΚΟ υπηρετεί αποφασιστικά και την απασχόληση, δίνοντας εργασία σε συμπολίτες μας, οι οποίοι εργάζονται σ΄αυτήν με υπευθυνότητα και υψηλή τεχνογνωσία. Θα ήταν έγκλημα για τη χώρα και για το δημόσιο συμφέρον να ξεπουληθεί η ΛΑΡΚΟ. Εμείς αγωνιζόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στους εργαζομένους για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ που μπορεί να είναι σπουδαίο».