Σύντομα θα παραδοθεί ο οδικός κόμβος που συνδέει το λιμάνι της Πάτρας με τη μεγάλη περιμετρική, δηλαδή έξι μήνες πριν από τη συμβατική υποχρέωση όπως δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκειά αυτοψίας στο έργο.
 
Σε δηλώσεις του, ο υπουργός επισήμανε ότι «είμαι εδώ, γιατί θέλω κάθε φορά που έρχομαι στην Πάτρα και σε κάθε περιοχή της Ελλάδας να προχωρούμε τα πράγματα προς τα μπρος», και συμπλήρωσε: «Αξία της πολιτικής είναι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά στην υλοποίηση των στόχων μας. Κάθε μέρα να κάνουμε κάτι που βοηθά τους πολίτες, την απασχόληση, τα εισοδήματα, τις οικογένειες και την ανάπτυξη της χώρας». Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «αν το κάνουμε αυτό καθημερινά με όσο το δυνατόν λιγότερες δηλώσεις και περισσότερη δουλειά, τότε θα πετύχουμε την έξοδο από την κρίση».
 
Στη συνέχεια ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι σε 15 ημέρες θα δημοπρατηθεί και το τμήμα Πάτρα - Πύργος με προϋπολογισμό 300 εκατομμύρια ευρώ, με το οποίο, σε συνδυασμό με τη δημοπράτηση στα τέλη του 2014 του τμήματος Καλό Νερό - Τσακώνα, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του οδικού άξονα.
 
Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, τόνισε: «Όλοι εργάζονται για ένα οικουμενικό συνέδριο, στο οποίο θα κληθούν όλοι. Και όσοι βρίσκονται σήμερα μέσα στο κόμμα, αλλά και όσοι βρίσκονται εκτός».