Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  

Την πασοκική Βαβέλ θα προσπαθήσει να γκρεμίσει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανώς ενοχλημένος από τις καθημερινές παρεμβάσεις υπουργών που δηλώνουν ανοιχτά ή πιο μετρημένα την διαφωνία τους με την εφαρμογή δεσμεύσεων με την τρόικα

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαπιστώνει ότι ο καταιγισμός δηλώσεων συνεχίζεται όπως επίσης ότι έχει ανοίξει ένας εσωτερικός πόλεμος στην Χαριλάου Τρικούπη ανάμεσα σε όσους ζητούν αλλαγή πολιτικής και εκείνους που αντιδρούν αξιώνοντας να εφαρμοστεί το πρόγραμμα στο ακέραιο. 

Σήμερα, το μεσημέρι συγκαλεί σύσκεψη στελεχών με την συμμετοχή κορυφαίων στην οποία όμως αναμένεται να ζητήσει να σταματήσει η πολυφωνία που εκθέτει το κόμμα και δημιουργεί και ενδοκυβερνητικά προβλήματα. Σαν να μην έφθανε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στην ομάδα των "κοινωνιστών" υπουργών προστέθηκε και ο Βασίλης Κεγκέρογλου που ζήτησε να επανεξεταστούν όλες οι αρνητικές πτυχές των μεταρρυθμίσεων. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει καλέσει στο γραφείο του τους: Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Φώφη Γεννηματά, Πάρι Κουκουλόπουλο, Τάκη Ρήγα, Χρήστο Πρωτόπαπα, Γιώργο Κουτσουμάνη, Φίλιππο Σαχινίδη, Κώστα Σκανδαλίδη, Νίκο Ανδρουλάκη, Δημήτρη Καρύδη και Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.  

Τυπικά η σύσκεψη γίνεται για θέματα καλύτερης λειτουργίας των στελεχών, όμως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιθυμεί στο διάστημα που θα απουσιάζει στο εξωτερικό (από την Κυριακή) να σιγήσουν οι διαφωνούντες για να μην δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα.