Πυρά κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου εξαπολύει το τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη.

«Ας μάθει πρώτα η κ. Βούλτεψη ότι ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων είναι αναπόσπαστη δραστηριότητα του λιμανιού του Πειραιά, το οποίο εκτός από τον Δήμο Πειραιά εκτείνεται σε Κερατσίνι- Δραπετσώνα και Πέραμα και στη συνέχεια να υβρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα τονίζει πως «όσο για τα κυβερνητικά ψέματα περί δημιουργίας 1.000 θέσεων εργασίας στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων, ο λαός της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά γνωρίζει την πραγματικότητα, που είναι μια: Οι σταθερές θέσεις εργασίας είναι μόλις 250, περίπου άλλοι τόσοι είναι “νοικιασμένοι” εργαζόμενοι της μιας ημέρας ενώ απομακρύνθηκαν από τον ΟΛΠ άλλοι 400 εργαζόμενοι».

«Αυτή είναι η ανάπτυξη που ονειρεύεται η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά για την χώρα μας; Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για επενδύσεις αλλά για επενδύσεις υποδομών και ανάπτυξης και όχι απλής κερδοφορίας για λίγους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.