Με ένταση και σκληρή κριτική συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
 
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην ομιλία του επανέλαβε τα όσα κατέθεσε χθες με δύο τροπολογίες η Αριστερή Πλατφόρμα επιμένοντας στην αριστερή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. «Στις εκλογές κέρδισε η Αριστερά και όχι η Κεντροαριστερά», είπε, για να προσθέσει πως η «σύζευξη του ΣΥΡΙΖΑ με την κεντροαριστερά θα οδηγούσε σε ομηρία και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απομονωθεί από ένα μεγάλο μπλοκ δυνάμεων». 
 
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εκτίμησε μάλιστα πως το κόμμα έχει πιάσει ταβάνι και για αυτό «προσφεύγει σε πρόσωπα που είτε στήριξαν μνημόνιο είτε έχουν ηττηθεί στις προηγούμενες εκλογές». 
 
Η κριτική δεν τελείωσε πάντως στην ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου αφήνοντας αιχμές για τη συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είπε πως «το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το νέο, είχε τα κινήματα μαζί του. Τώρα χάσαμε την ηθική μας πήγαμε με τους "μαρινάκιδες" μην χάσουμε και την ψυχή μας». 
 
Η Ρένα Δούρου απαντώντας τόνισε πως η νίκη στην περιφέρεια δεν ήταν αποτέλεσμα συναντήσεων αλλά δείγματος γραφής που έδωσε η παράταξη.