Ανοιχτό άφησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης το ενδεχόμενο να εντοπιστούν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των τεράστιων ποσοτήτων ηρωίνης που εντόπισαν οι λιμενικές αρχές.

Μιλώντας στο Bημα FM, τόνισε πάντως, πως δεν μπορεί να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα και πως η μυστικότητα, ήταν το μεγαλύτερο κλειδί για την επιτυχία της υπόθεσης.

«Έχουμε ακουμπήσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης και χαιρέτισε τον επαγγελματισμό των στελεχών του λιμενικού σώματος που ολοκλήρωσαν τις επιχειρήσεις «χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα».

Όπως είπε ο Υπουργός, ο 40χρονος που έχει συλληφθεί ήταν ένας εκ των βαρονών της ηρωίνης, ωστόσο εκτιμάται πως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι «εντός και εκτός Ελλάδας», οι οποίοι δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, είτε γιατί δεν έχει ακόμα «δέσει» η υπόθεση σε βάρος τους, είτε γιατί δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα. 

«Δεν θα έλεγα ότι, αυτή τη στιγμή, ψάχνουμε αναγκαστικά άλλη ποσότητα ναρκωτικών, όχι ότι έχουμε σταματήσει. Αυτό που ψάχνουμε είναι και άλλους εμπλεκόμενους σε αυτό το μεγάλο καρτέλ», είπε επίσης σε δηλώσεις του στο Star.