current views are: 1

26 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση11:55

Και τυπικά στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Νικολόπουλος

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Νίκου Νικολόπουλου με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

Δημοσίευση 11:55’
αρθρο-newpost

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Νίκου Νικολόπουλου με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Νίκου Νικολόπουλου με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ. Όπως είπε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ανατροπή «η ιδεολογική διαπάλη αποτελεί «οξυγόνο» της δημοκρατίας και οποιαδήποτε δημοκρατική ιδεολογική πλατφόρμα είναι απολύτως σεβαστή. Στις μέρες μας, όμως, έχουμε άραγε πραγματική δημοκρατία; Αμφιβάλλω σφόδρα. Και αμφιβάλλουν και πάρα πολλοί άλλοι. Και ακόμα περισσότερο: Έχουμε την πολυτέλεια να διαιρούμαστε και να χωριζόμαστε, όταν η ίδια η Ελλάδα χάνεται, κομμάτι – κομμάτι; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Όχι. Οφείλουμε να ενωθούμε λοιπόν. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα. Και μόνο ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε νικηφόρο αγώνα για την Ελλάδα». 

Τόνισε μάλιστα πως για αυτό το λόγο αποτελεί «ακλόνητη πεποίθηση δική μου, αλλά και του φίλου προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου ότι πρέπει άμεσα να ξεκινήσει μία προσπάθεια διεύρυνσης του μετώπου που δημιουργούμε, αλλά και μία ανοικτή συζήτηση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να υποτάξουν τις διαφορετικότητές τους και να συμπαραταχθούν. Αυτή η προσπάθεια θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς ο χρόνος δεν είναι άπλετος».
 
Πρόσθεσε δε πως «ο δεύτερος πυλώνας της συνεργασίας είναι η κοινή μας πεποίθηση επίσης, ότι αυτό που αποκαλείται «αντιμνημόνιο» δεν μπορεί να εκδηλώνεται άλλο πλέον ως διαφωνία και διαμαρτυρία, έστω και έντονη, χωρίς όμως συγκεκριμένη αντιπρόταση».

Ο κ. Νικολόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να είσαι βέβαιος, φίλε Πάνο, καθώς και όλες και όλοι εσείς, ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες θα δώσουμε έναν καθαρό και παθιασμένο αγώνα στο πλευρό των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ελπίζω σύντομα, και πολλών άλλων».


σχετικα αρθρα