current views are: 1

26 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση18:16

Βούλτεψη: ΑΝΕΞ.ΕΛ., υπόδικοι συνδικαλιστές και «λεφτά υπάρχουν» στο «παλλαϊκό μέτωπο» Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την εκδήλωση και το προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα κατά του νομοσχεδίου για  τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ».

Δημοσίευση 18:16’
αρθρο-newpost

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την εκδήλωση και το προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα κατά του νομοσχεδίου για  τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ».

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την εκδήλωση και το προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα κατά του νομοσχεδίου για τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ».

«Σε “παλλαϊκό μέτωπο” κατά της δημιουργίας της “μικρής ΔΕΗ” είχε καλέσει ο κ. Τσίπρας, αλλά οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν ήσαν οι ΑΝΕΞ.ΕΛ. του κ. Καμμένου, μερικοί υπόδικοι για βαρύτατα κακουργήματα συνδικαλιστές και ό,τι έχει απομείνει από την εποχή του “λεφτά υπάρχουν”» σημειώνει η κυρία Βούλτεψη.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας κηρύσσει τον πόλεμο σε κάθε επένδυση που υλοποιείται ή δρομολογείται στη χώρα μας.
Στην αγωνιώδη προσπάθειά του να διατηρεί την εκλογική πελατεία του, δεν έχει στηρίξει ούτε μία στρατηγική επένδυση, ούτε μία αποκρατικοποίηση, ούτε μία μεταρρύθμιση. Αυτή τη φορά, με προκλητικό τρόπο ενσωματώνει τα απομεινάρια ενός ξεπερασμένου συνδικαλιστικού συστήματος και υποκινεί αυτούς που για άλλη μια φορά απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, για να βυθίσουν στο σκοτάδι ολόκληρη την Ελλάδα, να διαλύσουν  τους επαγγελματίες εν μέσω καύσωνα και να πλήξουν ευθέως τον τουρισμό και τη διεθνή εικόνα της χώρας» πρόσθεσε.

«Σ’ αυτήν την καταστροφική για τον τόπο επιλογή του, ο κ. Τσίπρας παραμένει απελπιστικά μόνος, βυθισμένος σε ψεύδη, κινδυνολογίες και ύβρεις. Και το “παλλαϊκό μέτωπο” εξελίσσεται σε μια καρικατούρα των ιδεοληψιών του» κατέληξε.


σχετικα αρθρα