«Βυθισμένος στις εσωτερικές του διαμάχες, πλέοντας σε πελάγη σύγχυσης και μιζέριας, αναζητώντας απεγνωσμένα συμμάχους που ωστόσο δεν προσέρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αναφέρεται σε μια εκλογική μάχη κατά την οποία, παρά τις υποσχέσεις και τις ύβρεις, έχασε 150.000 ψήφους», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: «Όσο και αν ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρύψει αυτή την ήττα, πάντα θα βρίσκεται κάποια συνιστώσα του να του την θυμίζει. Με νωπό ακόμη το πιο αντιευρωπαϊκό κείμενο Πολιτικής Απόφασης, τολμούν να μιλούν για την Ευρώπη και τις Συνόδους Κορυφής».

«Ας το καταλάβουν μια για πάντα: Στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έλαβε τα συγχαρητήρια για την ελληνική προεδρία και τις προσπάθειες της Ελλάδας, από 27 πρωθυπουργούς κάθε πολιτικής προέλευσης και όλους τους θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ. Κάτι περισσότερο γνωρίζουν αυτοί από τον κ. Τσίπρα, που παριστάνει ότι κρατά τα κλειδιά ενός ξενοδοχείου, όπου άλλος ξηλώνει τις πόρτες και άλλος τα παράθυρα», καταλήγει η Σοφία Βούλτεψη.