current views are: 1

30 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση15:40

Αναβάθμιση της κομματικής λειτουργίας συστήνει τάση στον ΣΥΡΙΖΑ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησε η τάση «Πλατφόρμα 2010» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση 15:40’
αρθρο-newpost

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησε η τάση «Πλατφόρμα 2010» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησε η τάση «Πλατφόρμα 2010» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με αυτήν, στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων οι Παπαδημούλης, Μπαλάφας, Δούρου, Στάικος, Αναγνωστοπούλου, Μανταδάκης, Ζαχαριάδης, στόχος προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο διάστημα πρέπει να είναι η εμβάθυνση και η επιτάχυνση του κυβερνητικού προγράμματος και η αναβάθμιση της κομματικής λειτουργίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «έγινε μια ουσιαστική συζήτηση και αναπτύχθηκαν αρκετά ζητήματα και προβληματισμοί, από μέλη και φίλους, στην κατεύθυνση στήριξης και ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ στη νικηφόρα πορεία τού επόμενου χρονικού διαστήματος».

Παράλληλα, τονίστηκε:

-Η «Πλατφόρμα 2010» έχει συμβάλει ουσιαστικά και καθοριστικά στη μέχρι τώρα πορεία του κόμματος και συνεχίζει τη συμβολή της στη διαμόρφωση των θέσεων και στην υλοποίηση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πρόσφατα αυτή αποφασίστηκε στην τελευταία ΚΕ.
-Η αναγκαιότητα για επιτάχυνση και εμβάθυνση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και την οργάνωση ειδικής καμπάνιας για το άνοιγμα στην κοινωνία και την εγγραφή νέων μελών.
-Η ανάγκη για περαιτέρω ομογενοποίηση του κόμματος και αναβάθμιση της λειτουργίας του, μέσα και από την ενωτική ανασύνθεση του κόμματος και της πλειοψηφίας, στη νέα αυτή συγκυρία και συνθήκη που έχει διαμορφωθεί μετά την ιστορική εκλογική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, για την επίτευξη των στόχων του.
 


σχετικα αρθρα