«Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση» είχαν, σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ο Θεόδωρος Φέσσας.

Η συζήτηση με τον νέο πρόεδρο του ΣΕΒ περιστράφηκε γύρω από τις προοπτικές της οικονομίας, την αλλαγή κλίματος, τις δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνει η κοινωνία πιο ασφαλής και αισιόδοξη και τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιάσει η ελληνική ιδιωτική επιχείρηση.

Ο κ. Βενιζέλος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκήση, σημείωσε ότι «το μεγάλο στοίχημα είναι να κρατηθούν οι επιχειρήσεις, να έχουμε επενδύσεις για να συντηρούμε τις θέσεις εργασίας και να δώσουμε δουλειά στους ανέργους». Υπογράμμισε δε ότι «έτσι θα δουλέψει ο θετικός κύκλος, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό πρέπει να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο μέσα στον οποίο κάποιοι θέλουνε να μας εγκλωβίσουν».
 
Ο κ. Φέσσας, ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση «αναλύσαμε θέματα της ελληνικής οικονομίας, θέσαμε ζητήματα που αφορούν προβλήματα αλλά και ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιάσει η ελληνική ιδιωτική επιχείρηση».
 
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών συμμετείχε επίσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, καθώς και ο Χρήστος Πρωτόπαπας εκ μέρους της Γραμματείας Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου.