Βούλτεψη: Δεν θα κατέβουν οι διακόπτες της ΔΕΗ

Βούλτεψη: Δεν θα κατέβουν οι διακόπτες της ΔΕΗ

«Δεν θα επιτρέψει η κυβέρνηση να "κατεβούν οι διακόπτες" στη ΔΕΗ» διαμηνύει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κυρία Βούλτεψη άφησε ανοικτό ενδεχόμενο για επιστράτευση των εργαζομένων εάν κατεβάσουν τους διακόπτες εν μέσω θέρους και τουριστικής περιόδου.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε χαρακτηριστικά ότι «σε στρατηγικές αποφάσεις της κυβέρνησης δεν μπορεί ο συνδικαλισμός να παρεμβαίνει. Δεν είναι δική τους η ΔΕΗ και το ρεύμα, δεν έχουν δικαίωμα να κατεβάζουν διακόπτες, αποτελεί σαμποτάζ κατά του κράτους (σ.σ. το μπλακ άουτ). Είκοσι εκατομμύρια τουρίστες να έρθουν και να μην έχουν κλιματισμό; Δεν θα κυβερνήσουν οι συνδικαλιστές, δεν θα γίνει όμηρος η χώρα. Η κυβέρνηση θα πάρει όλα τα μέτρα για να μη συμβεί αυτό».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις στο νομοσχέδιο που κατατίθεται την Τετάρτη στη Βουλή, όπως συμφώνησαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη χθεσινής του συνάντηση.

Η κυρία Βούλτεψη επανέλαβε ότι τα χρήματα από την ιδιωτικοποίηση μέρους της ΔΕΗ θα χρησιμοποιηθούν για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξή της στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο