current views are: 1

3 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση11:28

Ο Αθανασίου στη Δικαιοσύνη για το δημοσίευμα του Hot Doc

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο κ. Χαράλαμπος Δικαιοσύνης, για το εις βάρος του δημοσίευμα απο το περιοδικό Hot Doc. 
 
 

Δημοσίευση 11:28’
αρθρο-newpost

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο κ. Χαράλαμπος Δικαιοσύνης, για το εις βάρος του δημοσίευμα απο το περιοδικό Hot Doc. 
 
 

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο κ. Χαράλαμπος Δικαιοσύνης, για το εις βάρος του δημοσίευμα απο το περιοδικό Hot Doc
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Αθανασίου παρέλειψε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του, 281 τμ πολυτελούς κατοικίας. Στο περιοδικό αναφέρεται χαρακτηριστικά: ««Δεν έκρυψε μόνο τη δικογραφία για το χρηματισμό Μιχελάκη. Έκρυψε και τα περιουσιακά του στοιχεία από το Πόθεν Έσχες. Ένας πρώην δικαστής με πολυτελή σπίτια που κρύβει. Με καταγγελίες εναντίον του που έχουν εξαφανιστεί».
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στο θέμα όταν στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι «ο εν λόγω υπουργός συνδέεται με μια σειρά σκανδάλων που έχουν βρωμίσει την πολιτική ζωή της χώρας» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, εκφράζοντας την απορία του που ο κ. Αθανασίου παραμένει ακόμη στη θέση του.
 
«Για το ΗΟΤ DOC και για τον κύριο Βαξεβάνη και για τις αθλιότητες του, αλλά και για τις αθλιότητες του ανώνυμου επιστολογράφου, δεν θα σας απαντήσω. Αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να σας δω ως μάρτυρά του στη δίκη, η οποία θα γίνει όταν πάμε στη Δικαιοσύνη. Διότι εσείς τα ξέρετε και προαναγγέλλετε όλες τις αθλιότητες που έχουν κριθεί κατ΄ επανάληψη» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

σχετικα αρθρα