Ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τη ΔΕΗ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με σημερινές της δηλώσεις.

H κυρί Βούλτεψη, μιλώντας σε Mega, Star και Alpha 9,89 τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους ως όχημα για να ικανοποιήσει προσωπικές και κομματικές επιδιώξεις.

«Στην απεγνωσμένη προσπάθειά του, ο κ Τσίπρας, να συσπειρώσει και να ελέγξει το κόμμα του (όπου ήδη έχει μέσα σε 15 μέρες αμφισβητηθεί από οκτώ διαφορετικές ομάδες), "βάζει φιτιλιές", υποδαυλίζει και υποκινεί κινητοποιήσεις που απειλούν να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες. Στο όνομα μιας επιδιωκόμενης ενότητας στο κόμμα του, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει την διάλυση της χώρας» είπε.

Η κυρια Βούλτεψη ανέφερε σχετικά με την επιδίωξη συγκέντρωσης 120 υπογραφών βουλευτών:

«Δεν μπορεί να μαζέψει το κόμμα του και λέει ότι θα μαζέψει τα κόμματα της αντιπολίτευσης; Αυτή η φασαρία γίνεται μόνο για να κάνει ο κ. Τσίπρας μια φυγή προς τα εμπρός και να βγάλει το καλοκαίρι. Η στάση του θυμίζει τη ρήση "βλέπει ο ποντικός τη σκιά του στον τοίχο και θαρρεί ότι είναι λιοντάρι"».

«Είναι αδιανόητο, για παράδειγμα, ότι θα έρθουν στη χώρα μας περί τα 20 εκατομμύρια τουρίστες και δεν θα έχουν κλιματισμό στις καλοκαιρινές διακοπές τους. Είναι αδιανόητο, οι συνδικαλιστές να αποφασίζουν για το αν ο περιπτεράς θα καταφέρει να πουλήσει την πραμάτεια του στους τουρίστες ή αν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν τα μουσεία μας. Όλα αυτά θα αποτελέσουν μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό μας» είπε για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η απεργία.