Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, για να είναι κεντρικός ομιλητής σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ο μόνος ομιλητής… Ο κ. Μιχελάκης, έφθασε περίπου με μια ώρα καθυστέρηση στην εκδήλωση, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό στελεχών για αυτή την αργοπορία.

Μετά την ομιλία του στην οποία επιτέθηκε στην Κυβέρνηση και υπερασπίστηκε την πολιτική της Ν.Δ., η εκδήλωση έληξε και οι παραβρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν, καθώς αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε κάποιο άλλο πρόγραμμα πλην την ομιλίας του κ. Μιχελάκη.

Οι περισσότεροι παραβρισκόμενοι στην αίθουσα όπως και εκπρόσωποι του Τύπου, είχαν την αίσθηση, πως μετά την ομιλία, θα ακολουθήσει τουλάχιστον διάλογος μέσω τοποθετήσεων ή ερωτήσεων και δεν θα μείνει η εκδήλωση σε μια απλή από χειρογράφου ομιλία του κ. Μιχελάκη

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων Απόστολος Κολίτσας, έπαιρνε το μικρόφωνο από μόνος του για να μιλήσει, κάτι που οδήγησε σε … επιστροφή του κ. Μιχελάκη που ετοιμαζόταν να αποχωρήσει στην αίθουσα, ενώ άρχισαν και οι διαμαρτυρίες στελεχών για το γεγονός ότι δεν δίνονταν το βήμα και σε στελέχη της τοπικής Ν.Δ. να μιλήσουν.

Στην εκδήλωση, δεν δόθηκε ο λόγος ούτε καν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Πάντως ο κ. Κολίτσας, πρόλαβε να δώσει τρία… δώρα στον κ. Μιχελάκη, το βιβλίο «Το Βαρούσι» «για να μάθει για τα Τρίκαλα», ένα λουκέτο «για να ενημερωθεί η Ν.Δ. για τα λουκέτα των τοπικών επιχειρήσεων» και μια κάρτα ανεργίας ενός νέου ανθρώπου «για να ενημερωθεί η Ν.Δ. για το πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τα Τρίκαλα».