current views are: 1

13 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση14:19

Διαμαντόπουλος: Δημοσιεύματα λάσπης στοχεύουν σε λογικές «κοινωνικού αυτοματισμού»

Την δική του σκληρή απάντηση στο δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής δίνει  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σχετικά με τα όσα αναφέρονται περί… ρουσφετιού από τον Φίλιππο Πετσάλνικο.

Δημοσίευση 14:19’
αρθρο-newpost

Την δική του σκληρή απάντηση στο δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής δίνει  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σχετικά με τα όσα αναφέρονται περί… ρουσφετιού από τον Φίλιππο Πετσάλνικο.

Την δική του σκληρή απάντηση στο δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής δίνει  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σχετικά με τα όσα αναφέρονται περί… ρουσφετιού από τον Φίλιππο Πετσάλνικο.

Όπως επισημαίνει ο βουλευτής σε ανακοίνωσή του «Την ώρα που σε ολόκληρη τη χώρα από τη Κρήτη ως τη Χαλκιδική τα κινήματα αντιστέκονται στις μεθοδεύσεις ξεπουλήματος των δημοσίων χώρων και αγαθών, που η κυβέρνηση επιχειρεί με όρους κοινοβουλευτικής εκτροπής, απονομιμοποιημένη ηθικά και πολιτικά από τον λαό, μετά και την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, το οικονομικό και επιχειρηματικό μπλοκ συμφερόντων που εκπροσωπεί δίνει με κάθε -πλέον- μέσο τον «υπέρ πάντων» αγώνα του να κρατηθεί στην εξουσία και να διατηρήσει τα προκλητικά προνόμια που απολάμβανε όλα αυτά τα χρόνια.

Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τις κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις έχω σταθεί απέναντί τους από την αρχή, με αποτέλεσμα να βιώνω μια συστηματική απόπειρα προσωπικής πολιτικής απαξίωσης που αγγίζει τα όρια της εξόντωσης και έχει ως απώτερο στόχο να πλήξει τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ.

Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το συκοφαντικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» της Κυριακής 13/07/2014 το οποίο με παρουσιάζει ευνοούμενο του πελατειακού κράτους του ΠΑΣΟΚ. Ενός κράτους το οποίο η συγκεκριμένη εφημερίδα εξακολουθεί να στηρίζει, προσκείμενη στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που βάζει την ίδια τη δημοκρατία, τα δικαιώματα, τα κοινωνικά αγαθά και τη δημόσια περιουσία στο απόσπασμα».

Ο κ. Διαμαντόπουλος, προσθέτει ότι η εφημερίδα παίρνει τη σκυτάλη της χυδαίας «γκεμπελικού» τύπου λασπολογίας προς το πρόσωπό μου από τον εκπρόσωπο του νεοναζιστικού κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη που ένα περίπου χρόνο πριν είχε κάνει παρόμοια αναφορά.

«Η εφημερίδα «Έθνος» και τα αφεντικά της τρέμουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς που δεν θα είναι στα μέτρα τους, γι’ αυτό ποντάρουν σε δημοσιεύματα λάσπης που στοχεύουν σε λογικές “κοινωνικού αυτοματισμού”, επιχειρώντας την αποφλοίωση του ΣΥΡΙΖΑ από οτιδήποτε κινείται έξω από τις νόρμες της δικής τους διαπλοκής. Η αρμόζουσα απάντηση από την πλευρά μου, θα δοθεί κυρίως μέσα από την ανυποχώρητη δράση μέσα από τα κινήματα αντίστασης, αλλά και από την προσφυγή μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Κι αυτή τη φορά οι εκφραστές των συμφερόντων που θίγονται από τη δράση μου και απειλούνται από τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσουν να «κρυφτούν» πίσω από την ασυλία που απολάμβανε ο κ. Κεδίκογλου όταν υιοθετούσε και αναπαρήγαγε τους ψευδείς, κατασκευασμένους ισχυρισμούς της διαβόητης «μονταζιέρας» της Συγγρού το Γενάρη του 2013» καταλήγει.

 


σχετικα αρθρα