Βελτιώσεις και προσαρμογές με βάση τις τις παρατηρήσεις των βουλευτών θα κάνει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στο νομοσχέδιο των τυχερών παιχνιδιών,τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash.

«Οι προτάσεις αυτές αξιολογούνται, θα γίνουν προσαρμογές στο νομοσχέδιο από τον ίδιο τον κ. Παπακωνσταντίνου, με βάση τις προτάσεις αυτές των βουλευτών και αυτή τη στιγμή γίνεται η σχετική προεργασία, η σχετική επεξεργασία. Στον κόσμο υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά, διατυπώνονται κριτικές και διαφορετικές προτάσεις. Είναι λογικό αυτό κάνει ο βουλευτής, αυτά τα οποία συζητάει με τους πολίτες, τα μεταφέρει μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα. Αλίμονο αν είχαμε μια κοινοβουλευτική ομάδα, που, σε μια τέτοια δύσκολη εποχή και σε μια τέτοια δύσκολη πολιτική, δεν εξέφραζαν προβληματισμούς, κριτικές και απόψεις. Με συγχωρείτε, δεν θα ήταν αυτός ο ρόλος μας τότε», είπε.

Επίσης υπογράμμισε ότι η η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα γίνει με απόλυτη πλειοψηφία 151 βουλευτών και πρόσθεσε: "Θα προχωρήσουμε στην ψήφιση αλλά δεν είναι ο σκοπός αυτός ντε και καλά- ο σκοπός είναι να καταλάβουμε όλοι στην Ελλάδα ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στην πορεία της χώρας. Πρέπει να σχεδιάσουμε με έναν ορίζοντα μερικών ετών, γι’ αυτό πρέπει να γίνει και διάλογος, γι’ αυτό πρέπει να καταθέσουν κι όλοι τις απόψεις τους".