current views are: 1

23 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση04:20

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει στα… μπάνια του λαού

Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έλεγε στην τελευταία ΚΕ του κόμματος του ότι φέτος τα στελέχη του κόμματος του δεν θα συμμετέχουν στα …μπάνια του λαού το εννοούσε. 

Δημοσίευση 04:20’
αρθρο-newpost

Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έλεγε στην τελευταία ΚΕ του κόμματος του ότι φέτος τα στελέχη του κόμματος του δεν θα συμμετέχουν στα …μπάνια του λαού το εννοούσε. 

Γράφει η Ελένη Καλογεροπούλου  

Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έλεγε στην τελευταία ΚΕ του κόμματος του ότι φέτος τα στελέχη του κόμματος του δεν θα συμμετέχουν στα …μπάνια του λαού το εννοούσε. Η εντολή που δόθηκε στα στελέχη της ηγετικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να φεύγουν σταδιακά και το αργότερο στις 15 Αυγούστου να βρίσκονται στην Αθήνα. 

Μέσα στο καλοκαίρι ωστόσο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να επισκεφθούν μεγάλες πόλεις της επαρχίας αφού σε πρόσφατη σύσκεψη που έγινε εκτιμήθηκε ότι υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στις  οργανώσεις της επαρχίας και στο κέντρο. Με δεδομένο δε ότι είχαν καταγράφει κάποια παράπονα από στελέχη και οργανώσεις της επαρχίας ότι μόνο την τελευταία στιγμή ζητήθηκε η γνώμη τους για υποψηφιότητες  και συνεκτιμώντας κάποιες  λάθος επιλογές που έγιναν στις τοπικές και περιφερικές εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους συνεργάτες του να βρεθούν στην περιφέρεια προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη και να επουλωθούν οι πληγές. 

Φυσικά η όλη κινητοποίηση έχει να κάνει με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και με την πρόθεση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να μειώσουν τυχών νέα λάθη στις επιλογές προσώπων. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή να παρουσιάσουμε τα ψηφοδέλτια μας λένε τα στελέχη της Κουμουνδούρου. Αυτή την φορά δεν υπάρχουν περιθώρια εσφαλμένων επιλογών. Αντίθετα θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια σφάλματα του παρελθόντος.» 

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ετοιμάζονται για εκλογές το φθινόπωρο ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου χρόνου. «Εκλογές, κατά την εκτίμησή μου, θα γίνουν το αργότερο στις αρχές του 2015 αλλά δεν τις αποκλείω ακόμη και το φθινόπωρο, είτε γιατί θα αναγκαστεί να τις κάνει η κυβέρνηση, υπό την πίεση των αδιεξόδων της, είτε γιατί θα επιλέξει να τις κάνει, φοβούμενη ότι όσο περνά ο χρόνος, η ήττα θα γίνει συντριβή είπε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Από εκεί και πέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ, παρότι έχει καθαρή πρωτιά, δεν πρέπει να επαναπαυτεί αλλά να βελτιώνει καθημερινά όλους τους τομείς του, και πριν από όλα το πρόγραμμα και τη συνοχή του, προκειμένου αυτή η πρωτιά να γίνει αέρας νίκης.


σχετικα αρθρα