current views are: 3

24 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση06:57

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου

Ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Δημοσίευση 06:57’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Βενιζέλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «όλα είναι καλά, όλα είναι υπό έλεγχο».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την επιλογή επιτρόπου, ο κ. Βενιζέλος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλώς πως το όνομα θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Σύμφωνα πληροφορίες ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να σταματήσει η ιστορία με τις αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.  

Από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη απαντώτας στο θέμα Μητσοτάκη για όλο αυτό το κλίμα, ανέφεραν ότι το ΠΑΣΟΚ  δεν έχει στρατηγική αμφιταλάντευσης και το απέδειξε αυτό από το 2010 που μπήκε στη κυβέρνηση.

«Δεν αλλάζει η γραμμή» λένε οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη καθώς όπως εξηγούν «το ΠΑΣΟΚ σήκωσε το βάρος για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια και περιμένουμε πιστή συντήρηση των δεσμευσεων και στα προαπαιούμενα». 

Μάλιστα όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ο κ. Βενιζέλος εκτιμά ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή σελίδας με κοινωνική ευαισθησία και μήνυμα σταθερότητας προς τα έξω.

Τέλος, όσον αφορά στο ζήτημα των δόσεων, από το ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι πρόκειται να τεθεί στην τρόικα ώστε να εφαρμοστεί τον Σεπτέμβριο ενώ για το θέμα της αξιολόγησης όπως λένε θα γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις χωρίς να διευκρινίζουν προς ποια κατεύθυνση ή αν έχει οριστικοποιηθεί κάτι.


σχετικα αρθρα