current views are: 2

24 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση10:22

Σαμαράς: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές (Βίντεο)

Τέλος στη σεναριολογία για πρόωρες εκλογές με αφορμή την επιλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε με σημερινή δήλωσή του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
 

Δημοσίευση 10:22’
αρθρο-newpost

Τέλος στη σεναριολογία για πρόωρες εκλογές με αφορμή την επιλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε με σημερινή δήλωσή του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
 

Τέλος στη σεναριολογία για πρόωρες εκλογές με αφορμή την επιλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε με σημερινή δήλωσή του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ όπως σημείωσε τα μηνύματα είναι θετικά για την ανάκαμψη, τον τουρισμό και την σταθερότητα της χώρας.

«Η Δημοκρατία έχει πολύ βαθιές ρίζες στην Ελλάδα, ποτισμένες με αγώνες και με θυσίες του Ελληνικού λαού. Δεν έχει να φοβάται τίποτα και κάθε μέρα δυναμώνει. Και θα δυναμώνει ακόμα παραπάνω. Γιατί είμαι αισιόδοξος για το αύριο. Και θα πρέπει και ο Ελληνικός λαός να αντιληφθεί ότι η αισιοδοξία αυτή πηγάζει από δεδομένα.

Η οικονομία θα πάει καλύτερα, η σταθερότητα στην Ελλάδα είναι πολυσήμαντη, μια που γύρω μας υπάρχουν τόσο μεγάλες εστίες αναταράξεων, ο τουρισμός σήμερα- που θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια, δηλαδή δύο τουρίστες για κάθε Έλληνα- θα δώσει μια ρευστότητα στην οικονομία και θα καλυτερεύσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Επομένως, είμαι πράγματι αισιόδοξος και θέλω να είναι εν γνώσει του Ελληνικού λαού αυτή η αισιοδοξία. Δεν το λέω τυχαία» τόνισε.

Παράλληλα, κατά την εκδήλωση για την 40η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που έγινε στην Βουλή, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με βουλευτές της ΝΔ στο εντευκτήριο της Βουλής και ανέφερε «πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν, φαίνεται ότι τους 180 τους πιάνουμε».

Κοντά στον κ. Σαμαρά βρέθηκαν στο εντευκτήριο κυρίως γυναίκες της ΝΔ, η Γεωργία Μπατσαρά, Διονυσία Αυγερινοπούλου, Άννα Καραμανλή, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μαρτίνου, Φωτεινή Αραμπατζή, Ασημίνα Σκόνδρα, η Τάνια Ιακωβίδου, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ κοντά βρέθηκαν ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας, η υπουργός Τύπου Σοφία Βούλτεψη και οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο Χρήστος Δήμας και Κώστας Καραγκούνης.


σχετικα αρθρα