Σκληρή επίθεση στο Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια με ΜΑΤ έξω από τον 9.84.

Σε ανακοίνωσή του ο τέως Δήμαρχος επιτίθεται προσωπικά στο κ. Καμίνη αναφέροντας : "Ο Γιώργος Καμίνης αποφάσισε, χθες, να βγάλει τη μάσκα του ψευτοδημοκράτη και του ψευτοσυνήγορου του πολίτη και να φορέσει την αντιασφυξιογόνα μάσκα των ΜΑΤ.

Με τη συμπλήρωση 100 ημερών από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα «δημάρχου» στην Αθήνα, συνέδεσε το όνομα του με μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορικής μας πόλης.

Αν αυτή είναι η Δημοκρατία, που ευαγγελίζεται ο δήμαρχος της πόλης των Αθηνών και ο πρώην συνήγορος του πολίτη, τότε να τη χαίρεται. Εμείς δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, που έχει πάρει, προκειμένου να υπηρετήσει την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική του πολιτικού του μέντορα, Στέφανου Μάνου αλλά και του πολιτικού προϊσταμένου, Γιάννη Ραγκούση.
Το «ευτύχημα» είναι ότι, πολύ σύντομα, ο κ. Γιώργος Καμίνης, φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο. Το δυστύχημα είναι για την Αθήνα και τους δημότες της."

Και βέβαια ο κ. Κακλαμάνης δεν ξεχνάει στο τέλος της ανακοίνωσής του να θυμίσει και τις μέρες της δικής του δημαρχίας λέγοντας,
"Η σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν πλησιάζει… Τα ψέματα, ως γνωστόν, έχουν «κοντά ποδάρια». Αυτός είναι και ο εφιάλτης του".