current views are: 6

2 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση09:16

Οι γυναίκες που «έκλεψαν» την καρδιά του Μπιλ Κλίντον (φωτό)

Το ένα μετά το άλλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Δημοσίευση 09:16’
αρθρο-newpost

Το ένα μετά το άλλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Επιμέλεια: Ντία Μούλου

Το ένα μετά το άλλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Ειδικά τώρα που η σύζυγός του, Χίλαρι Κλίντον, ετοιμάζεται να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ, όπως είναι φυσικό οι κακές γλώσσες έχουν πιάσει… δουλειά.

Έτσι, πρόσφατα, μετά τις φήμες που θέλουν την κόρη του Τσέλσι να μην είναι κόρη του, έσκασε νέα «βόμβα», με ένα βιβλίο που αποκαλύπτει μία ακόμη μυστική ερωμένη του πρώην πλανητάρχη.

Κατά καιρούς πάντως του έχουν χρεώσει πολλές ερωμένες, με το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι να είναι ένα από τα μεγαλύτερα στις ΗΠΑ.

Η Χίλαρι, όπως είναι φυσικό, δεν έχει σχολιάσει επισήμως κανένα δημοσίευμα, ωστόσο σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Λουσίντα Φρανκς, δικαιολογεί τον σύζυγό της, καθώς πιστεύει ότι η εμμονή του με το σεξ οφείλεται στα άσχημα παιδικά βιώματά του, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τη μητέρα του.

Το «χαρέμι» του Κλίντον

Τζούλι ΜακΜάχον Τόμπερ

Για καιρό όλοι έψαχναν κάποια Τζούλι και Τζούλι δεν έβλεπαν. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό το βιβλίο με τίτλο «Λεπτομέρειες για την πρώτη οικογένεια: Μυστικοί πράκτορες αποκαλύπτουν τις κρυμμένες ζωές των προέδρων» ήρθε να αποκαλύψει την ταυτότητα του ξανθού τονωτικού του Μπιλ Κλίντον, με την οποία διατηρούσε σχέση επί 13 χρόνια. 

Πρόκειται, σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «National Enquirer», για την διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, Τζούλι ΜακΜάχον Τόμπερ, την οποία αποκαλούν «Energizer» (τονωτικό). Είναι κόρη του εκατομμυριούχου Τζόελ Τόμπερ, που ήταν καλός φίλος, υποστηρικτής και χρηματοδότης των Κλίντον. Η Τζούλι γνώρισε τον Μπιλ Κλίντον το 1998 ενώ ήταν ακόμα πρόεδρος κι αφού ο πατέρας της είχε επιτρέψει στον Κλίντον να χρησιμοποιεί ως… καταφύγιο την έπαυλή του στο Κολοράντο.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο έρωτας φούντωσε ανάμεσά τους, όταν οι Κλίντον έφυγαν από τον Λευκό Οίκο και μετακόμισαν το 2001 στη γειτονιά της, την Τσαπάκουα, ένα πλούσιο προάστιο κοντά στη Νέα Υόρκη. Μέχρι τότε, η ΜακΜάχον είχε πάρει ήδη διαζύγιο από τον σύζυγό της, Τζον ΜακΜάχον, διευθυντή της Goldman Sachs, και ήταν τρία χρόνια σε διάσταση. Εκτός από την έπαυλη του πρώην αμερικανού προέδρου, λέγεται ότι έκλειναν ραντεβού και στο εξωτερικό. 

Το 2008 η ίδια η Τζούλι διέψευσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Κλίντον, καθώς τότε υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Κλίντον ήθελε να φέρει την ερωμένη του -«μια Τζούλι»- στο επιτελείο της γυναίκας του όταν διεκδικούσε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία.

Το ειδύλλιο με τα χρόνια ατόνισε και ξαναφούντωσε με τον γάμο της κόρης του Κλίντον, Τσέλσι, το 2010. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Χάλπερ, συγγραφέα του βιβλίου «Game Change» για τις προεδρικές εκλογές του 2008, η σχέση τους συνεχίστηκε με διαλείμματα έως και το 2013.

Μόνικα Λεβίνσκι

Το όνομα που συνδέθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο με την Προεδρία του Κλίντον. Όπως αποδείχθηκε, ο πρώην πλανητάρχης διατηρούσε κρυφή σχέση με τη μαθητευόμενη υπάλληλο ήδη από το 1995.

Η 22χρονη τότε Μόνικα ήταν ιδιαιτέρως διαχυτική με τον Κλίντον, σε σημείο να του κάνει delivery φαγητό στο οβάλ γραφείο, κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητο. 

Μόλις οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν, οι ανώτεροι της Μόνικα- με πτυχίο στην Ψυχολογία και καταγωγή από την Καλιφόρνια- της έκαναν μετάθεση στο Πεντάγωνο, ωστόσο το κακό είχε γίνει. Η φίλη της Λεβίνσκι, Λίντα Τριπ, αφού μαγνητοφώνησε τηλεφωνικές συνομιλίες του ζευγαριού, τις παρέδωσε στο περιοδικό Νewsweek, το 1997.

Οι εξελίξεις καταιγιστικές. Ο πρώην πρόεδρος δέχθηκε αφόρητες πιέσεις, ενώ το επιτελείο του έκανε προσπάθειες να κρατήσει όσο το δυνατόν χαμηλότερους τόνους στο σκάνδαλο, με τον Κλίντον και τη Λεβίνσκι να αρνούνται τη σχέση για αρκετούς μήνες.

Τον  Ιούλιο του 1998 και έπειτα από παρέμβαση της δικαιοσύνης, η Μόνικα όχι μόνο παραδέχθηκε το δεσμό, αλλά παρέδωσε και ως… πειστήριο το περίφημο μπλε «λεκιασμένο» φόρεμα. Ένα μήνα αργότερα, ο Κλίντον δέχθηκε να μιλήσει δημοσίως για τη σχέση με τη Μόνικα, που όμως -όπως είχε δηλώσει- περιορίζονταν στο… στοματικό έρωτα και τις περιπτύξεις!

Με το σκάνδαλο να βάζει «βόμβα» στα θεμέλια της προεδρίας του Κλίντον, τον Δεκέμβριο του 1998, η Βουλή των Αντιπροσώπων (για δεύτερη φορά στην ιστορία) κατέθεσε  πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου με τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης και τις παρακώλυσης δικαιοσύνης.

Ακολούθησε μία διαδικασίας 21 ημερών, οι καταθέσεις του πρώην προέδρου ενώπιον των γερουσιαστών ήταν… παροιμιώδεις, ωστόσο τον Φεβρουάριο του 1999, η πρόταση καταψηφίστηκε με αποτέλεσμα ο Κλίντον να παραμείνει στο οβάλ γραφείο μέχρι και το 2001 όταν και έληξε η δεύτερη θητεία του.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Φέτος τον Φεβρουάριο, το σκανδαλοθηρικό blog Radar Online μεταδίδει την είδηση ότι ο Κλίντον διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγες ώρες, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και βρέθηκε στις πρώτες σελίδες των ταμπλόιντς της υφηλίου.

Ειδικότερα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό απόσπασμα στο οποίο ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ, ο οποίος κατά το παρελθόν ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τη Χάρλεϊ, διηγείται πως ο Κλίντον κατάφερε να τον πείσει ώστε να του δώσει το κινητό της ηθοποιού, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μίας σκηνής της ταινίας Saving Private Ryan, εν έτη 1998 στο Λευκό Οίκο.

«Δωσ’ τον μου (σ.σ τον αριθμό). Είμαι ο αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. Η πλάκα σταματάει εδώ. Δώσε μου τον καταραμένο αριθμό», φέρεται να είπε ο Κλιντον στον Σάιζμορ.

Στη συνέχεια του ηχητικού, ο ηθοποιός φέρεται να διηγείται τη στιχομυθία ανάμεσα στον τότε πρόεδρο και την Χάρλει «Ελίζαμπεθ, σου μιλάει ο αρχιστράτηγος. Άκου με προσεχτικά. Σου μιλάει ο πρόεδρος. Δεν έχω καιρό για μ@@@ες, προσπαθώ να κρατήσω τον κόσμο ασφαλή. Στέλνω ένα αεροπλάνο να σε παραλάβει».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάιζμορ, πράγματι το ιδιωτικό τζετ απογειώθηκε, παρέλαβε την Χάρλεϊ από το Λος Άντζελες και τη μετέφερε στην Ουάσινγκτον, όπου και έμεινε για τέσσερις ημέρες. Όλα αυτά κάτω από τη μύτη… της Χίλαρι Κλίντον, ενώ όπως ισχυρίζεται ο ηθοποιός η παράνομη σχέση του πρώην προέδρου κράτησε για έναν χρόνο.

Πόλα Τζόουνς

Το 1994, η Πόλα Τζόουνς, δημόσια υπάλληλος της πολιτείας, μηνύει τον πρώην αμερικανό πρόεδρο για σεξουαλική παρενόχληση το 1991, κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης όπου βασικός ομιλητής ήταν ο ίδιος. Για την υπόθεση αυτή δεν διεξήχθη ποτέ δίκη, μιας και Ο Κλίντον προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό έναντι 750.000 δολαρίων ώστε να προλάβει τα… χειρότερα.

Τζένιφερ Φλάουερς

Η πρώην σεξοβόμβα, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου και φημολογούμενη σχέση του πρώην αμερικανού προέδρου από τη δεκαετία του ’90, Τζένιφερ Φλαάουερς, αποκάλυψε ότι έχει συνάψει κρυφή σχέση μαζί του όταν εκείνος ήταν κυβερνήτης του Αρκάνσας και έμειναν μαζί για 12 χρόνια.

Σε συνέντευξή της στο WGNO, η Τζένιφερ αποκάλυψε τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον Μπιλ Κλίντον τότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την είχε ενοχλήσει και το 2005, αφότου δηλαδή είχε μπει τέλος στην ροζ σχέση τους.  «Σηκώνω το τηλέφωνο και  ήταν αυτός. Του λέω: Όχι  δεν μπορείς να έρθεις εδώ.  Σε καμία περίπτωση, .Οχι, δεν  μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου». Και τότε ο Μπιλ απάντησε: «Θα βάλω ένα  t- shirt με κουκούλα και θα έρθω».

Μάλιστα, υπενθυμίζεται πως όταν ο Κλίντον κατέθετε για την υπόθεση της Πόλα Τζόουνς, παραδέχτηκε ότι είχε βρεθεί ερωτικά με τη Φλάουερς, αλλά μόνο μία φορά. 

Μπελίντα Στρόναχ

Καναδή επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, πολιτικός και βουλευτής στο κοινοβούλιο του Καναδά από το 1004 έως το 2008. Σύμφωνα με τις φήμες, είχε ερωτικά μπερδέματα με τον Κλίντον το 2002.

Ναόμι Ρόμπσον

Ο λόγος για την Αυστραλή τηλεπαρουσιάστρια, με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να διατηρούσε σχέση το 2006, όταν ήταν στη Μελβούρνη. Οι δυο τους, σύμφωνα με τις φήμες, γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου.


σχετικα αρθρα