Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, με ανακοίνωσή του επεσήμανε την στήριξη του κόμματος προς τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

"Στηρίζουμε τον κ. Ψωμιάδη. Θεωρώ ότι με τον συγκεκριμένο νόμο που υπάρχει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν μπορεί να τιμωρηθεί. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή.

Από εκεί και πέρα εξηγήσαμε και τα κίνητρα του κ. Ψωμιάδη. Οι επιπτώσεις αυτής της ιστορίας χωλαίνουν γιατί στηρίζεται σε νόμο το "Καλλικράτη" που ισχύει μετά από τα όσα φέρεται να έχει κάνει ο κ. Ψωμιάδης", δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο τη θέση του κ. Ψωμιάδη να καλύψει ο αδερφός του, ο κ. Μιχελάκης τόνισε πως ο αδερφός του είναι πρώτος σε ψήφους σύμβουλος. "Από εκεί και πέρα το τι θα κάνει ο συνδυασμός του αυτό είναι δικό του θέμα. Ο αδερφός του πλέον είναι εκλεγμένος και μάλιστα πρώτος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη συνάντηση που θα έχει ο κ. Σαμαράς με τον κ. Ψωμιάδη την Παρασκευή το πρωί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ο κ. Μιχελάκης τόνισε πως αυτό δεν αποτελεί είδηση.