Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη
 
Αφού έφτασε η λυπητερή στα ελληνικά νοικοκυριά και μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο των «αριστερών» πρωτοβουλιών που επιχειρεί πάντα να λαμβάνει ζητά ενημέρωση για τον ΕΝΦΙΑ
 
Στη Χαριλάου Τρικούπη σαν να μην γνώριζαν τι ψήφιζαν και τι συμφωνούσαν όταν κατέληγαν στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων ζητούν τώρα ενημέρωση από την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν. 
 
Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ λοιπόν Φίλιππος Σαχινίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη και τη Γενική Γραμματέα Εσόδων Κατερινα Σαββαΐδου ενώ ζήτησε συνάντηση από τον Υπουργό Οικονομικών, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να ενημερωθεί για την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και να συζητηθούν τα θέματα  που έχουν ανακύψει.
 
Από την πλευρά του υπουργός ζήτησε η συνάντηση να γίνει αφού ολοκληρωθούν οι υπολογισμοί για τον ΕΝΦΙΑ και ενημερωθεί για τα αποτελέσματα.
 
Όπως ήδη έχει γράψει το newpost.gr το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί την τακτική του «ένα πόδι μέσα και ένα πόδι έξω» από την κυβέρνηση αφού σε κάθε θέμα που ανακύπτει κι ενώ έχει συμφωνήσει στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στη συνέχει καταγγέλλει και ζητάει εξηγήσεις από τον εαυτό του. 
 
Με δεδομένο τώρα ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει μπροστά του ένα ιδρυτικό συνέδριο (της Ελιάς), ή (και) ένα τακτικό (του ΠΑΣΟΚ) θα επιχειρήσει και πάλι αριστερόστροφη πορεία καθώς θέλει να είναι προετοιμασμένος και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.