Ο δεκαπενταύγουστος πλησιάζει και οι πολιτικοί μας ετοιμάζονται για ολιγοήμερη απόδραση. Το NEWPOSTER σας παρουσιάζει τους αγαπημένους προορισμούς τους. 
 
 
Πού θα κάνουν φέτος τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι πολιτικοί μας ταγοί. Σε ποια μέρη τους έχουμε συνηθίσει κάθε καλοκαίρι αλλά και ένα ειδικό αφιέρωμα στις διακοπές της αριστεράς. 
 
Ο Κάρολος Παπούλιας και η αγάπη για το ηπειρώτικο τοπίο. Οι διακοπές του Αντώνη Σαμαρά και οι σχέσεις με την ιδιαίτερη πατρίδα του. Οι πρώτες βουτιές του Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα, η αγάπη για τις Κυκλάδες αλλά και για την ιταλική ριβιέρα. 
 
Η μικρή ανάπαυλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας αλλά και νέου Επιτρόπου στην Ε.Ε. Δημήτρη Αβραμόπουλου περιλαμβάνει το χωριό του αλλά και σε κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί. 
 
Οικογένεια Μητσοτάκη χωρίς Χανιά και άρωμα Κρήτης δεν γίνεται. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφτεί παραδοσιακά την πατρίδα της και όχι μόνο. 
 
Οι σύντομες διακοπές του Ευάγγελου Βενιζέλου  και οι «μόνιμες» του Γιώργου Παπανδρέου
 
Διαβαστε επίσης: Αριστερά και διακοπές... πάνε μαζί; Πού θα περάσουν τις διακοπές τους οι Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουτσούμπας και Αλέκα Παπαρήγα
 
Οι επιλογές του Πάνου Καμμένου και του Φώτη Κουβέλη.